בצק:
מערבבים(אני עושה זאת במעבד מזון):
1.5 כוסות קמח
100 גרם חמאה
קורט מלח
כפית סוכר
4 כפות מים
כשהופך לבצק מרדדים או משטחים בתבנית
מלית:
מקצפים (גם כאן אני זורקת הכל פשוט למעבד מזון):
3 ביצים
כוס סוכר
100 גרם חמאה
כשהמרקם נעשה אחיד שופכים לסיר קטן על אש נמוכה ומוסיפים:
כוס אגוזים קצוצים
הסיד עם המלית צריך להיות על האש משהו בין 6 ל 8 דקות בוחשים עד שהמרקם נהיה אחיד ואז מורידים מהאש.
(יש להקפיד על אש נמוכה והזמנים אחרת התערובת תהפוך לחביתה)
שופכים את המלית על הבצק ואופים שעה בדיוק בחום של 160 מעלות