איך אתן שמות את הירקות לטעימות מים חמים על הגז ושזה רך מרסקות פשוט? או שצריך בלנדר ואיזה ירקות להתחיל
אמהות
💬2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי18 ביוני 2023 בשעה 09:50
אנחנו התחלנו בקישוא, דלעת, גזר, תפוח אדמה, בטטה..
אני בישלתי אותם בדרך כלל באידוי- שמתי סיר עם מים חמים על הגז (אש גבוהה) ועל הסיר מסננת עם הירקות שרציתי. לפעמים גם פשוט כמו שאמרת- מבשלת במים שרתחו עד שהירקות רכים. חלק מהירקות מעכתי עם מזלג וחלק עם בלנדר- תלוי בירק ובכמות שבישלתי. בהצלחה🙂
משתמשת פורטי18 ביוני 2023 בשעה 11:14
אני התחלתי עם ה "מגעילים" כמו תפוא, קישוא, ברוקולי....
ואז עברתי למתוקים כמו גזר דלעת בטטה וכו....
הייתי מרתיחה במים על הגז
מעבירה לבלנדר וטוחנת
בהמשך כשעברנו למרק, אותו דבר רק שהוספתי קוביית הודו נקבה לתערובת, עדשים כתומות...