היי , אני בשבוע אוטוטו 28 מרגישה בשבועות האחרונים שהעובר פחות פעיל . בערב או בלילה מרגישה אותו יותר או כששוכבת על הצד , לעומת זאת בשבועות יותר מוקדמים הוא היה פעיל ממש ברוב שעות היום . יש סיבה לדאגה? הרופא נשים בדק ואמר שהכל בסדר
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 ביוני 2023 בשעה 09:05
זה הגיוני, הוא התהפך למצג ראש?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 ביוני 2023 בשעה 09:06
בשליש האחרון אופי התנועות משתנה מאוד בגלל הגודל של העובר, כל עוד את מצליחה להרגיש 4 תנועות בחצי שעה הכל בסדר. התנועות לא חייבות להיות חזקות כמו שהיו בשליש השני.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 ביוני 2023 בשעה 09:09
אין לי מושג עדיין אם התהפך או לא
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 ביוני 2023 בשעה 09:13
הרופא נשים לא אמר לך באיזה מנח העובר באולטרסאונד? זה אמור להיות רשום בסיכום של הפגישה אני יכולה להגיד כשאצלי הוא התהפך בשבוע 27 ואז הכל השתנה מבחינת התחושה של התנועות. גם נבהלתי הלכתי להיבדק והכל היה בסדר.. לקח לי כמה ימים להתרגל גם למיקום החדש של התנועות וגם לזה שהן נעשו יותר חלשות. זה מאוד הגיוני שאת מרגישה שינוי וגם בשבוע 32-33 ככה את תרגישי עוד שינוי שהתנועות ממש חלשות בגלל שהעובר לא מצליח לבעוט בכלל מהצפיפות.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך