פורקת.. הריון שלישי, בחנוכה לפני שנה וחצי כתבתי פתק וביקשתי להיות בהריון ואם אפשר, גם עם תאומים, בחנוכה השנה, ממש בנר אחרון, גיליתי שאני בהריון, אחרי ניסיון של 5 חודשים, בבדיקה שגרתית התגלו שני שקים ושני דפקים, תאומים!!! הלם שוק, שמחים ומתרגשים ב"ה! ההריון מתקדם לו ואנחנו מגלים שיש בבטן 2 בנים, אחרי שיש בבית 2 בנות :) בכללל.... מאושרים ומודים להשם!! עכשיו, שבוע 29, יצאתי לשמירה ואני מנסה ללמוד על תאומים, על הטיפול בהם, על הלידה וכדומה, ואין ספק שהלחץ מתחיל קצת להגיע, איך תעבור הלידה? הברית? בעיקר חוששת מזה... איך מתגברים?
הריון מרובה עובריםהריון מרובה עוברים
💬12 תגובות👍6 לייקים

תגובות (12)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 ביוני 2023 בשעה 09:09
ואוו מרגש ממש! עוקבת ❤️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 ביוני 2023 בשעה 12:09
ואוו מרגש 🥰 אשמח לדעת מאיזה סיבה יצאת לשמירה אני גם בהריון תאומיים ורוצה כבר לצאת לשמירה איך אפשר שיתנו אישור בלי בעיות ?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 ביוני 2023 בשעה 12:10
אני עוד ב30 ימים לפני האישור, אבל הרופא שלי אמר שלתאומים נותנים בלי בעיות, משבוע 26. ועכשיו גם גיליתי סכרת, אז זה עוד תוספת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 ביוני 2023 בשעה 12:11
תודה רבה 🙏 בעזרת השם לידה קלה ❤️

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות