במשך שנה משלשלת הייתי אצל רופאים לשלול חיידק וכו הגענו למסכנה שאולי אלרגית או ללחם או ללקטוז(חלב ) עכשיו בגלל שאני בהריון ולא יכולה לשלול אלרגיה לחלב בבדיקה הרופאה המליצה לי להפסיק עם החלה לכמה ימים ולראות אם יש שינוי הפסקתי ובאמת הפסקתי לשלשל מישהי פה שאלגית לחלב יודעת להגיד לי אם יש סיכוי שזה באמת בגלל זה זה נחשב תופעה של אלרגיה ? ואם אני אכן אלרגית וזה מה שעושה לי את זה מה מחליף חלב גבינות …. ?
הריון ולידההריון ולידה
💬11 תגובות

תגובות (11)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 ביוני 2023 בשעה 20:45
קוראים לזה אי סבילת לקטוז לא אלרגיה אלרגיה זה משהוא אחר שמסכן חיים אז עכשיו שידעת שזה מהחלב את צריכה לשים לב לכל מוצרי החלב לא רק חלב כי בכולם יש לקטוז וזה מה שעושה לך הבלגן הזה אבל מוזר שרק עכשיו עלית על זה תעבירי לחלב סויה או חלב שקדים את יכולה לאכול גבינה לבנה וכו.. אבל כמיות קטנות מאוד או שתחליפי לטופו
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 ביוני 2023 בשעה 20:50
זאת אומרת שזה לא אלרגיה ופשוט הקיבה לא מקבלת לקטוז בצורה רגילה כמו שמקבלת כל מאכל אחר ?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 ביוני 2023 בשעה 20:50
כן יש את זה לכל האחים שלי עם חלב.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 ביוני 2023 בשעה 20:53
גם לי יש אי סבילות ללקטוז. בגדול יש הרבה מוצרים גם שרשום נטולי לקטוז, תנסי לצרוך חלב עזים כי הכמות לקטוז שם מאוד נמוכה ויש גם תוסף של אלטמן שנקרא לקטזין שניתן לקחת לפני כל ארוחה חלבית ועוזר בספיגה של הלקטוז.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות