היי עשיתי עוגיות אמסטרדם והשוקולד הלבן שבפנים לא נמס לי( שוקולד פרלינים של עלית) ממש הזוי רשום שהוא נמס מהר אשמח לעצות
אוכלאוכל
💬25 תגובות👍1 לייקים

תגובות (25)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 ביוני 2023 בשעה 16:41
גם אני השתמשתי בשוקולד לבן של עלית ודווקא נמס מעולה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 ביוני 2023 בשעה 16:42
הזוייי אצלי לא
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 ביוני 2023 בשעה 16:42
על כמה מעלות אפית? אולי העוגיה נהייתה מוכנה לפני שהשוקולד נמס?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 ביוני 2023 בשעה 16:42
180 ל12 דקות כמו שכתוב

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות