היי בנות אני דתיה וקניתי פרוסות בשר של צלי מס' 5 והקצב פרס לי את זה פרוסות מראש קפואות והיום הפשרתי אותם ובאלי להכין אותם ישר לתבשיל בלי להרתיח את הבשר אבל אני מפחדת שירד דם בבישול לתבשיל ואז תיהיה בעיה מה אתן אומרות?
דתיות ונהנותדתיות ונהנות
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 ביוני 2023 בשעה 12:43
הדם של הבשר בקר הוא לא בעיה יש בעיה עם דם קרוש כמו בלבבות וכו׳
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 ביוני 2023 בשעה 12:50
הכנה נכונה של הצלי הוא תמיד בישול לפני של הפרוסות לסגור משני הצדדים לפחות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך