בשלניות נא לעזור לחברה ששורפת סלטים 🥴 רוצה להכין מרק חרירה .בקיצור כתוב שצריך להוסיף עדשים ירוקים ואדומים (אני אוהבת אדומים לא יודעת מה לגבי הירוקים אבל נגלה בהמשך חחח) מה אני פשוט זורקת את זה ככה ? צריך לבשל לפני?? לפי המתכון אני פשוט מוסיפה את זה יחד עם הירקות למרק..אבל זה יבש לא צריך לרכך את זה איכשהו?
אמהותאמהות
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 ביוני 2023 בשעה 19:44
העדשים מתבשלות תוך כדי ההכנה של המרק אהובה מבשלים די ויותר זמן כדי שיתרככו כמובן אגב.. בחיים לא הוספתי לחרירה עדשים אדומות 🥴רק ירוקות ואי טריות דקיקות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 ביוני 2023 בשעה 20:11
קודם כל תודה !! אז מה את אומרתת לוותר על העדשים??
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 ביוני 2023 בשעה 20:27
ה שבא לך .. לדעתי הייתי מוותרת על האדומות גם ככה המרק סמיך כשל עצמו אז עדשים אדומות בכלל .. שלא יהיה לך דייסה מידי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 ביוני 2023 בשעה 01:09
תודה חיים ❤️ אז נעשה ללא