טיפים איך עושים הרגל שהתינוקת בת חצי שנה תישן לבד ללא עזרה, לא ע״י נדוד עריסה ולא בידיים? יש מצב לזה ? או שזה מוקדם מדי לא רוצה שהיא תתרגל לישון ככה גם בהמשך, עד לפני כמה זמן הייתי מניחה אותה במיטה שלה והיא היתה נרדמת לבד !! אולי עכשיו זה בגלל קפיצת גדילה או משהו, היא לא נרדמת אם היא לא רואה אותי, וקשה לה להרדם לבד. אלה אם כן היא עייפה מאד… , למישהי יש טיפים איך לגרום לה להרדם לבד???
אמהותאמהות
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 ביוני 2023 בשעה 08:52
לא מוקדם בכלל הבן שלי מגיל חודשיים נרדם לבד בכל פעם שהתחיל לעצום עיניים הנחתי אותן במיטה תחילה נענעתי ולאט לאט עם הזמן נענענתי רק על פי תגובה במידה והיה זז.. היום אני שמה אותו עם טטרה ומוצץ והוא פשוט הולך לישון כמובן שיש פעמים שצריך עזרה להירדם אם משך זמן ערות מעבר לנדרש בכל מקרה כרגע הוא דורש שעה וחצי זמן ערות הכוללים אוכל ומשחק ולאחר מכן משכיבה לישון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 ביוני 2023 בשעה 09:59
בן כמה הוא היום ?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 ביוני 2023 בשעה 09:59
היא היתה ככה עד השבוע מהחג שלא היינו בבית יש לה קושי להרדם לבד מפחדת שזה יהיה הרגל

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

אני חייבת לשאול אתכם שאלה בבקשה תענו לי עברתי לידה לא פשוטה חשוב לציין אני בריאה וההריון היה בריא ותקין עד הלידה שלי.. הגעתי לבית חולים עם תנאים טובים נכנסתי לחדר לידה ביקשתי אפידורל וראו שהיה ירידה בצירים בעקבות האפידורל הביאו לי פיטוצין הדופק של העובר צפצפף בלי הפסקה אני זוכרת טוב מאד ודאגתי וזה היה מתייצב הפתיחה שלי התקדמה יפה מאד מה שזכור לי טוב זה המוניטור שוב מראה שהדופק לא תקין ואז שוב מתייצב נכנסה רופאה שהסתכלה ראיתי שהיא לא מרוצה והיא אמרה למיילדת מה את חושבת לעשות המיילדת אמרה שהיא רוצה להמשיך ושנראה מה קורה כי זה התייצב שוב והפתיחה התקדמה לתשע והיא אמרה לי ללחןץ הדופק יורד כל לחיצה שלי וברןך השם נס משמיים הלידה התקדמה מהר אם לא כנראה שהייתי יוצאת בידיים ריקות שלא נדע וכל לחיצה המוניטור שוב מצפצף זה מה שזכור לי המיילדת ממשיכה להגיד לי ללחוץ והופ התינוק יצא הניחה אותו עלי הוא לא בוכה היא עושה לו עיסויים והילד לא בוכה היא צועקת על אמא שלי לקרוא מהר לרופא אמא שלי לא תפקדה מהלחץ זה לא התפקיד שלך אם כל הכבוד המיילדת השאירה את התינוק עלי ויצאה מהחדר לקרוא לרופא בזמן הזה אני בוכה ובלחץ לא יאמן מתפללת לנס התינוק היה במוצקה ברחם הוא יצא ובעלה מים עם צואה שעשה בתוך הרחם נכנסו מלא רופאים ששואלים אותי אם לקחתי כדורים בהריון ושואלים שאלות כאילו אני גרמתי למצב הרגשתי רשלנות לכל דבר התינוק שלי עבר לטיפול נמרץ אני מדברת על זה עד היום וקשה לי מאד מהחוויה המיילדת התקשרה אלי היא הרגישה שכנראה היא אשמה במה שקרה רציתי לשאול כרגע התינוק שלי הבריא תודה לה׳ הוא היה שם במשך שבועיים בטיפול ובבדיקות עברתי חוויה קשה והרגשתי שיכלן למנוע את זה אם היו עוצרים הכל בזמן ומנתחים אותי מישהי חושבת שאוכל לקבל פיצויים מבית החולים למקרה הזה? ושיש מה לדבר עם עורך דין ולנסות?
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות