הכנתי טחינה בשישי בצהריים תקין לאכול ממנה עכשיו?
אוכלאוכל
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 ביוני 2023 בשעה 19:06
כן בטח כל עוד הייתה במקרר בקופסא אטומה למה לא?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 ביוני 2023 בשעה 21:02
טחינה לא היתי לוקחת סיכון מאמי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 ביוני 2023 בשעה 21:12
תמר למה אסור אני תמיד אוכלת טחינה שהכנתי בבית כמה ימים יש איזו בקטריה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 ביוני 2023 בשעה 21:12
טחינה וחומוס מבחינת חידקים ממש מפחדת מסלומנה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות