שבוע 18+4 כבר כמה ימים שאני מרגישה תנועות, והיום כמעט לא הרגשתי בכלל. תקין?
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות👍1 לייקים

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 במאי 2023 בשעה 21:17
בשבועות האלה הם עוד קטנים ויש להם מלא מקום לזוז אז לא תמיד מרגישים תכלס עושים מעקב תנועות משבוע 24-26 בכל אופן, אולי תאכלי משו מתוק (או פשוט לאכול) ותשכבי על צד שמאל אם את עדיין לא מרגישה ורוצה להיות רגועה תלכי לבדוק אבל לא נראלי שאחות תפנה אותך למיון בשביל זה, כי כמו שאמרתי זה שבוע מוקדם יחסית
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 במאי 2023 בשעה 21:22
כן בטח זה תקין הוא פיצי עכשיו עדיין אז מרגישים ממש ממש לפעמים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 במאי 2023 בשעה 21:25
יכול להיות שהיה לך יום עמוס ולא שמת לב. לפעמים זה קורה. תאכלי או תשתי משהו מתוק עם הרבה סוכר ואז תשכבי על צד שמאל ותניחי את היד על הבטן בזמן הזה אל תעשי שום דבר אחר, תהי מרוכזת בלהרגיש תנועות. אם את מרגישה 5-3 תנועות בחצי שעה אז אין מה לדאוג, אם לא, תמיד רצוי ללכת לבדוק במרפאה עם מוניטור.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 במאי 2023 בשעה 22:03
תודה לכןןןן ❤️❤️❤️

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

קיבלתי כאפה של החיים!!!! לפני כחצי שנה רשמתי את הבן שלי הקטן ( שנתיים ו5) למעון ... אחרי שהיה איתי תקופה ארוכה בבית בגלל המון חולי ( היה במעון בגיל 7-8 חודשים והוצאתי) בכל אופן .. לפני מס׳ חודשים.. נראה לי כ3 התקבלה למעון שהוא נמצא סייעת ... היא הייתה מוכרת לי ברמות!!!!! גם אמרתי לה את זה... ופשוט לא הבנתי מאיפה ... היא אמרה לי שהיא בכלל לא מפה כאילו רק בשנים האחרונות גרה פה ... בכל אופן... לא יודעת מה ואיך .. אני פותחת את הפייסבוק פתאום קפצה איזו מודעה או בקשת חברות של מישהי .. וכאילו אני לא צוחקת אבל מרגיש לי כאילו בורא עולם כיוון אותי להכנס ... עכשיו .. הבת שלי הגדולה לפני 3 שנים הכנסתי אותה למעון פרטי בלית ברירה כ3 חודשים בערך לפני סוף שנה כי הייתי חייבת לחזור לעבודה וכי סמכתי כי החבר של אבא שלי הבעלים היא אשתו. היו לי המון נורות אדומות וסימני אזהרה ... ועד שראיתי דברים במצלמות!!!!!! ולקחתי תילדה ופשוט ברחתי משם! התעמתי עם המנהלת מעון - תמונות סרטונים והכחשות .הזהרתי את ההורים שבחרו לעצום עיניים! והיום, פתאום שנכנסתי לשם אני רואה שזאת שהייתה מוכרת לי במעון של הבן שלי בעצם עבדה במעון הזה שבת שלי הייתה!!!!! קיבלתי חום !!! עכשיו אני לא יודעת מה לגביה ולא ראיתי לגביה אבל אי אפשר לדעתת ואני בפחדים נוראיים .. קיבלתי סטירה לפנים!!!!!
אמהותאמהות
💬4 תגובות