תנו לי בבקשה מתכון טעים ופשוט לכרובית בתנור. והאם עצם זה שאוסיף פירורי לחם אחרי יומיים המרקם יהיה לא טעים? ואם בלי פרורי לחם אז לא צריך ביצה?
אוכלאוכל
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 במאי 2023 בשעה 08:16
הכי הכי פשוט לפרק לפרחים, להשרות במים וסבון לסנן לשטוף טוב. (כרובית שלמה זה מאוד בעייתי מבחינת חרקים) אפשר להכין מרינדה קלה, שמנ"ז מלח פלפל פפריקה/תבלין גריל, סילאן, טיפה שום כתוש לעשות את הפרחים טוב טוב להכניס לתנור 20 דק'על 220 מעלות, יוצא נדיר. פירורי לחם במקרר אחרי יומיים כן צודקת המרקם יהיו מושי כזה ..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 במאי 2023 בשעה 08:16
*לעסות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 במאי 2023 בשעה 08:29
תןדה רבה על המענה! אפשר לוותר על סילאן? והאם לא צריך לבשל לפני את הכרובית? ובאיזה סבון את משרה? ( מעדיפה לא לקנות במיוחד) יש תחלופה לסבון? נגיד מלח או חומץ או משהו?? משרים במי ברז?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 במאי 2023 בשעה 08:35
בטח אפשר לוותר על סילאן, רק מה שאת אוהבת. לא צריך לבשל לפני כדי שהיא תצא קראנצ'ית ולא סמרטוטית חח , ואם את מפרקת לפרחים הם יתבשלו טוב. אני משרה בסבון כלים רגיל ברור כל המיוחדים האלה נראה לי שטויות.. לא יודעת על מלח/חומץ..

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך