יש לנו דירת 2 וחצי חדרים ( סלון , חדר שינה ועוד חצי חדר) עכשיו קניתי עגלה ומיטה ושידה לתינוק והבעיה שאין לי מקום בחצי חדר הזה כי הוא קטן מדיי ועשיתי ממנו חדר ארונות בגדים ונעליים ועכשיו אין לי גם איפה להעביר את הארונות בגדים האלה או הארון נעליים כי אם אעביר לחדר שינה שלנו לא יהיה לנו מקום לנשום מה עושים ? איזה מבאס זה , אין לנו אפשרות לעבור לדירה אחרת כרגע כי השכירות פה ממש זולה ומתאימה לנו אבל הדירה הזאת מרגישה פתאום קטנה מדיי זאת דירה של 58/65 מטר בערך אם אני לא טועה . עצות ? עזרה ? מישהי שחוותה ויש לה פיתרון? (אין מרפסת, אין חדר שירות אין כלום והמקלחת והשירותים גם קטנים)
הריון ולידההריון ולידה
💬10 תגובות

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 במאי 2023 בשעה 21:52
תשימי אצלכם גם ככה התינוק בשנה הראשונה ליד ההורים חכולה גם לוותר על שידה ולעשות לן מדף בארון זה נוח
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 במאי 2023 בשעה 23:28
את משתמשת בכל הבגדים/נעליים? גרתי בדירה בגודל של 25 מטר מרובע עם תינוקת עד גיל שנתיים. אחרי זה עברנו לדירה של 50 מטר וזה היה מבחינתי ענק חחח היום אני כבר בבית שתודה לאל מספק אותי ועדין נשאר לי הקטע של לזרוק/להעביר כל מה שלא צריך באותו רגע שנגמר השימוש בו. לא לחכות.. לומדים להצטמטם ולמצוא פתרונות. נעליים אפשרי מתחת למיטה בקופסאות מסודרות . תעשי מדפים /כוורות גם בקיר למעלה כדי לנצל את המקום גם בקירות. אם אין ברירה אפשרי להשתמש גם בסלון . חברה שלי למשל הלכה לנגר שעשה לה מידות בדיוק כמו הקיר שיש לה בסלון ושמה שם ארון לבן עם דלתות הזזה כמעט לא רןאים שהוא קיים שם. ולזרוקקק לא לשכוח לזרוק /להעביר כל מה שלא צריך .
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 במאי 2023 בשעה 06:51
שילת חשבתי על זה אבל החדר שלנו לא כזה גדול ויש שם כבר מיטה ענקית ושידה גדולה מאוד עם כל התמרוקים והדברים שלנו ועכשיו איפה אני אדחוף שם דברים ?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 במאי 2023 בשעה 06:52
אליס כן אני משתמשת בהכל בגלל זה אני לא יודעת מה לעשות אין לי מקום בחצי חדר הזה ובטח שלא אצלנו וואי איזה מבאס זה אלוהיםםםםםםם

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות