אם אני קונה חזה עוף טרי, מקפיאה אותו במקפיא, אחרי זה מפשירה אותו ומטבלת אותו ושמה פרורי לחם
אני יכולה להכניס אותו שוב להקפאה?
אמא שלי אומרת שכן ולי זה נשמע ממש מוזר כי ידוע שאי אפשר להקפיא שוב
אוכל
💬3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי25 במאי 2023 בשעה 09:07
רק אחרי בישול הוא טיגון את יכולה להחזיר להקפאה
משתמשת פורטי25 במאי 2023 בשעה 09:12
לא, רק אם תטגני ואז תקפיאי
משתמשת פורטי25 במאי 2023 בשעה 10:08
האמת שאני מחזירה תמיד
קונה שניצלים מקפיאה את זה כשבא לי להכין עושה כמות גדולה ומקפיאה עם פרורי לחם לפני טיגון
כשבא לי מפשירה ומטגנת