היי בננות, אני רוצה להכין לחג רביולי עם רוטב שמנת, אנחנו שומרים חג ככה שאני מכינה לפני ושמה על הפלטה, תמיד אבל תמיד הרוטב נהיה יבש לא משנה כמה אני מכינה גם לאחר החימום.. יש לכן טיפים לאיך להכין רוטב שלא מתקשה ולא נהיה קשה כל כך? 👌🏼
אוכלאוכל
💬12 תגובות👍1 לייקים

תגובות (12)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 במאי 2023 בשעה 04:18
מותר לבשל בחג מאש לאש
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 במאי 2023 בשעה 04:18
תכתבי בגוגל ותראי איך עושים את זה בדיוק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 במאי 2023 בשעה 04:18
חבל מותר לבשל בחג פשוט תשאירי לך גז
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 במאי 2023 בשעה 04:18
תעשי פשוט תרוטב דליל טיפה ...תוסיפי חלב או מים לשמנת שאת מרתיחה ... וברגע שאתם אוכלים תוסיפי תרביולי ותערבבי לפני הגשה!! בהצלחה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות