לפני שנכנסתי להיריון עישנתי קנאביס וסיגריות רגילות כל יום, אחרי שנכנסתי להיריון (שבוע 9) הפסקתי לעשן סיגריות וממשיכה לעשן ירוק קצת כמה שאכטות פה ושם. קראתי לא מעט, חלק אומרות שזה פוגע, חלק אומרות שההיריון עבר להן בקלות ובכיף וברוך השם הילד יצא בסדר גמור. חלקן מטופלות בקנאביס. מה דעתכן בנושא?
הריון ולידההריון ולידה
💬34 תגובות👍1 לייקים

תגובות (34)

User Avatar
משתמשת פורטי16 במאי 2023 בשעה 19:29
שכל מה שאין עליו קונצנזוס זה הימור ואני בן אדם נאחס אז אני לא ממהרת. בהריון לא אכלתי חומוס, לא שתיתי שלוק יין וככה הרשימה עוד ארוכה. הסיכון פשוט לא שווה את זה בעיניי זה לא עניינים של חיים או מוות.. סתם למשל אישה עם פוסט טראומה שמעשנת קנאביס זה לא הקבלה בעיניי לכמה שאכטות פה ושם. קנאביס רפואי הוא מפוקח ומה שמוכרים לנו בחוץ זה לפעמים הכי זבל שבזבל, גם אם זה מגיע בשקית של רפואי. חוץ מזה שאני יכולה לחיות בלי לעשן פוסט טראומטית כנראה פחות.. קיצור, למה כן אם אפשר שלא?
User Avatar
משתמשת פורטי16 במאי 2023 בשעה 19:33
אין שום דבר טוב לא בסיגריות ולא בקנאביס באח ובטח בתקופת ההריון.. לא יודעת באיזו רמה זה פוגע בעובר אבל בטוח לא מועיל לו. עישנתי מלא שנים והפסקתי בשניה שגיליתי 2 פסים.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות