אם אני אוכלת פרוסת עוגת שוקולד ממצרכים טובים שאני מכינה (קקאו אורגני, סילאן, שיבולת שועל ועוד) ולא עובר את ה-130 בסוכר אחרי שעה. זה בסדר? או שזה יכול לעשות נזק אחר שאני לא יודעת?
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות👍1 לייקים

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 במאי 2023 בשעה 19:32
מעולה עד 140
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 במאי 2023 בשעה 19:32
אני אפילו אוכלת 3 קוביות שוקולד כל יום
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 במאי 2023 בשעה 19:33
וזה נשאר לך מאוזן? את גם צריכה למדוד אחרי שעה מהארוחה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 במאי 2023 בשעה 22:04
זה מה שאני מבינה שעד 130 אפילו שעה אחרי ארוחה זה תקין

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות