שאחה לנשים שלא עובדות והבעל שלהן הוא המפרנס. נותנת לכן סיטואציה, הילד בוכה והבעל בידיוק חזר מהעבודה , מה הוא יעשה?? אצלי הוא ישר אמר לי תהיי איתו ( והייצי באמצע משהו) אני רוצה לעשות סיגריה ורוצה את הזמן שלי . זה עיצבן אותי בטירוף כי אני כל היום מתמודדת איתו , אז מה הבעיה שלך להיות איצו כמה דקות??? ושה כל הזמן ככה! תמיד שהוא בןכה נגיד ובעלי שם לו מוצץ והוא מעיף אותו ולא נרגע הוא בורח ואומר לי להיות איתו. כיאילו נמאס, הוא לא ילד גם שלך?? סבבה מעריכה את זה שאתה עטבד והכל , אני לא אומרת לך לקום בלילה להיות איתו אבל יש ימים שלמים גם שהוא בכלל לא איתו! מה אתן חושבות על זה?
הריון ולידההריון ולידה
💬10 תגובות

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 במאי 2023 בשעה 14:13
שאתם צריכים לנעל שיחה שאתם רגועים על הדברים ואת צריכה לדבר על הדברים שמםריעים לך
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 במאי 2023 בשעה 14:16
שלשבת לשיחה דחוף בצורה מכובדת שהוא מפרנס עיקרי לא נותן לו שום פריבילגיה לא להיות עם הילד. מה שאת עושה גם נקרא עבודה חחח בוקר טוב! והשכר שלך הוא לא בכסף זה בהחלט לא מה שעושה את השוני. הייתי מושיבה לשיחה שידע את מקומו ויכבג אותך ויעריך בהתאם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 במאי 2023 בשעה 14:25
ואי כל כך מבינה אותך..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 במאי 2023 בשעה 14:26
זה לא עוזר, הוא אומר לי אני כל היום עטבד פיזית, את יכולה לשבת ולשתות קפה מתי שאת רוצה, להיות בפלאפון מתי שאת רוצה. ואומר כשהוא חוזר הוא עייף והוא רוצה לנוח ואין לו כוח. יש לציין שהוא חייב כל יום עם הכלבים לפחות לשעה סיבוב לפני שהוא יוצא לעבודה ואחרי שהוא חוזר מהעבודה. וככה יוצא שהוא עובד, חוזר, יוצא עם הכלבים ואז הוא כבר עייף ואין לו כוח לכלום , אוכל , יושב בפלאפון , מתקלח והולך לישון . פעם ב עושה טובה אם הוא עוזר במשהו. והכי מעצבן זה שאני אומרת לו שאני רוצה להביא את הילד להורים שלי בשבת בשביל לנוח (אנחנו שומרים שבת והם לא) הוא לא מסכים בשום אופן ואומר אני יעזור לך , מה שבפועל לא תמיד קורה ואם קורה אז לא מספיק.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך