אולי אני קצת קטנונית. אבל יש לחמתי טבע כזה,שכל דבר שהיא רואה היא נוגעת בו שואלת. יפה השמיכה של הילדה אה? כמה עלתה העגלה? תביא נראה את הבקבוק של הילדה, איזה קטן.. יפה הסיכה על העגלה, והפפיון מאיפה? ככה לגבי הכל..כמו רצון כזה לדעת הכל.. זהו פרקתי וכן היא מרוקאית. ולמה קשה לי כל כך לשאת את האהבה שלה כלפי הילדה שלי?. בעלי הוא הבן הבכור שלה,העיינים שלה. אתמול היא הביטה בו מחזיק את הילדה ונמסה. מספיק קשה לי עם הקשר המאוד מאוד מאוד קרוב שלה עם בעלי, אני רותחת מבפנים רק שהיא מבקשת להחזיק את הילדה. היא רכושנית נורא לבעלי,ושתלטנית,כשיצאנו היא לא הפסיקה להפציר בו שלא בא מספיק ושלא יתכן שיגור רחוק ממנה. יכול להיות שאני מאויימת ממנה? ומפחדת שתשתלט לי על הילדה?
הריון ולידההריון ולידה
💬16 תגובות👍2 לייקים

תגובות (16)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 במאי 2023 בשעה 06:39
ואיך זה קשור לזה שהדגשת שהיא מרוקאית ???
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 במאי 2023 בשעה 06:45
אני גם מרגישה כמוך קשה לי שהיא מחזיקה את הילדה וזה כל מה שהיא עושה כל הזמן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 במאי 2023 בשעה 06:49
למה כל דבר לקחת לפן שלילי ? אז היא שואלת אז מה? היא מתלהבת ועצם זה שאת מקנאה שיש לה קשר קרוב עם הבן שלה זה ממש גועל סורי. מה הבעיה שהסבתא אוהבת את הנכדה? למה שום דבר לא מספיק טוב אף פעם ? תגידי תודה ותעריכי.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 במאי 2023 בשעה 06:58
אני חושבת שהיא פשוט מתלהבת, אם היא רק שואלת ולא מבקרת אז למה זה רע? כשאני באה לחברות ממש קרובות שלי אני גם שואלת אותן על כל מה שמעניין אותי עכשיו חברה שלי ילדה ואני כל דבר שואלת אם היא מרוצה ומבקשת המלצות ושואלת מחירים זה התעניינות זה לא משהו רע כל עוד רק שואלים ואין ביקורת, אני גם יכולה לומר אהה וואו איזה זול או יקר וההפך גם הן לדברים שאני קניתי ואנחנו לא נעלבות אחת על השנייה על זה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך