צריך להעביר את הירק אידוי/הרתחה
ואז כשהירק ממש טרי לטחון אותו
או עם מזלג או בלנדר
משתמשת פורטי11 במאי 2023 בשעה 07:24
הכי קל, מאדה על מסננת מעל סיר עם מים על הגז או מבשלת במים כמה דקות זה נהיה רך ושמה בבלנדר
משתמשת פורטי11 במאי 2023 בשעה 07:34
אני מבשלת ואז כשהוא ממש רך מעבירה לבלנדר עם קצת מים של הבישול וזהו :)
משתמשת פורטי11 במאי 2023 בשעה 08:08
אני הכנסתי למרק עם ירקות שכבר עשיתי טעימות אליו,כי אין לו ממש טעם ככה לבד
אבל הבנתי שהיום יש הנחיות אחרות לגבי טעימות, שלא צריך כל ירק בנפרד,כי אין ממש היום אלרגיה לתפוח אדמה וכאלה
תבדקי