ירק לטעימות למשל קישוא/גזר/תפו״א- אני מקלפת ואז מבשלת במים? או ההיפך מבשל ואז מקלפת וטוחנת? תודה
אוכל
💬4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי8 במאי 2023 בשעה 09:48
מקלפים ואז מבשלים .
משתמשת פורטי8 במאי 2023 בשעה 10:25
תודה רבה, נותנת ביס עד שלושה לטעום ואז את השאר שומרת בקירור למחר, איך אני מחממת את זה? לא מומלץ במיקרוגל נכון?
משתמשת פורטי8 במאי 2023 בשעה 10:47
כן 2-3 ביסים
אל תתרגשי אם יעשה פרצופים ככה כולם!
צריך ליזכור שהם מאוד קטנים וזה טעמיפ חדשים להם ובחיים לא אכלו אוכל רגיל
לגבי המיקרוגל - אני פשוט הייתי מוציאה מהמקרר כמה שעות ליפני (שעתיים שלוש) ואז זה לא ככ קר. ומחממת במיקרו ל5-10 שניות