☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1403616
משתמשת פורטי
26 בינואר 2023 בשעה 05:46
איך אני מזהה צירים? מעולם לא חוויתי כי ילדתי את שתיהם בקיסרי אני מרגישה שהבטן מתקשה וכאבים לוחצים בגב התחתון שבוע 37
הריון ולידה
💬
17 תגובות
תגובות (17)
משתמשת פורטי
26 בינואר 2023 בשעה 05:50
אם את מרגישה אתזה באופן סדיר כל כמה דק.. כדאי שתלכי לביח. יתכן וזה צירים
משתמשת פורטי
26 בינואר 2023 בשעה 05:50
אני מרגישה את זה רצוף
משתמשת פורטי
26 בינואר 2023 בשעה 05:52
אז כדאי שתלכי..
משתמשת פורטי
26 בינואר 2023 בשעה 06:23
הפסיק וחזר
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
20 בפברואר 2018 בשעה 07:36
התייעצות והכוונה דחופה שבוע 15 היי חברות, ב"ה אני שבוע 15 עובר בריא ברוך השם. למרות שלפני כמה ימים יצאתי לחופשה עם בעלי ובתחילת יחסים התחיל לרדת דם. לא הרבה יש לציין. כמו תחילת מחזור והפסיק. אחרי בדיקות שהכל בסדר הרופאה אמרה שהשליה קצת נמוכה והצוואר מאוד מאוד רגיש שבנגיעה הוא מדמם. החלטנו לחכות עם היחסים יומיים, ואתמול אחרי שעשינו שוב ירד דם קצת, כמו מפצע. מישהי יודעת אם זה מסוכן לעשות יחסים למרות שלא כואב לי בכלל כשיורד דם. רק אחרי יחסים יש קצת דקירות באגן..? ועוד שאלה- איזה בדיקות נחוצות לעשות בשבוע 15?
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
16 בינואר 2019 בשעה 15:20
המשך סיפור לידה...... הלכתי על זה גם ככה אני מרגישה הכל וזה לא נותן לי כלום אז עדיף לנתק מפה לשם הפתיחה מתקדמת 7 ......8........ כבר שישי בלילה לקראת הבוקר אני צועקת לאמא שלי אמאאאא יש לי קקייייי תגידי להם שיש לי קקי דחוףף ואני חייבת לקום (חחחחחחח) המיילדת באה בודקת אותי אומרת לי כן נכון יש לך קקי גדולל פתיחה 10 מחיקה 100% הראש פה , אבל אני המזל שלי בדיוק החלפת משמרת מחכה עוד רבע שעה עד שהן מתחלפות בזמן הזה כל ציר מרגיש צורך עז ללחוץ מגיעה המיילדת של המשמרת בוקר ויאלהה מתחילה להכין את הדברים ללידה אמא שלי מצג ימין בעלי מצד שמאל בכוח שאיןןןן מתחילה ללחוץ מותשת עייפה מעל 30 שעות ללא שינה 28 שעות עם צירים , 3 משמרות התחלפו , לוחצת חותכת אותי 4 חתכים ובשעה טובה יצאא לאויר העולםםםם האוצר שלי ששווה את ההההכלללללל ❤❤❤❤❤❤ יום שבת 8:05 בבוקר.
הריון ולידה
💬
19 תגובות
משתמשת פורטי
21 באפריל 2020 בשעה 06:30
שבוע 9 וחוסר שינה היי בנות, מאז שגיליתי על ההריון אני לא מצליחה לישון טוב, גג 5 שעות בלילה, נרדמת מאוחר וקמה מוקדם.. וכמובן תמיד עייפה מאוד, עוד מישהי שקרה לה? ואיך מתמודדים?
משוערות נוב׳-דצמ׳ 2020
💬
4 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
4 ביולי 2020 בשעה 07:41
מיון יולדות שיבא... מפוצץ... אין מקום בחדרי לידה.... וזה מאתמול מי הייתה היום ויכולה לדווח על מצב הלחץ שם.... ? ללכת או לא??
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
26 באוקטובר 2020 בשעה 23:20
היי בנות, מה אתן אומרות על פרופ רון גונן באלישע לדיקור מי שפיר? מומלץ?
הריון ולידה
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
16 בדצמבר 2020 בשעה 16:43
מה זה RH שלילי? באינטרנט זה לא כזה ברור
הריון ולידה
💬
7 תגובות