אחרון להיום, אסאדו בבישול ארוך עם שום, ערמונים, בטטות תפוחי אדמה ופטריות 💕
אוכל
💬7 תגובות👍18 לייקים
תגובות (7)
משתמשת פורטי13 בינואר 2023 בשעה 12:48
מושלם
אפשר מתכון?
משתמשת פורטי13 בינואר 2023 בשעה 12:58
בשמחההה
משרה אסאדו עם עצם ביין אדום כל הלילה (הריוניות לא חייבות להשרות).
בסיר רחב מטגנת בצל עם סוכר , מחכה שיתקרמל יפה ואז מוסיפה את הבשר (בצד שומרת את היין שהוא היה בו כל הלילה) ונותנת לו קצת צריבה בסיר עם הבצל.
בנתיים חותכת בטטות, תפוחי אדמה , פטריות וערמונים ומכינה מרינדה של מייפל, צילי, קצת סילאן, שמן זית, טריאקי, פפריקה מתוקה וחריפה, מעט קינמון פלפל מלח. את כל הירקות מערבבת טוב טוב במרינדה ומוסיפה לסיר. אחר כך מכינה עוד קצת מרינדה כזו ושופכת על הכל. אחר כך מוסיפה את כל היין.
על הכל- מלח גס ורוזמרין ולתנור חום 180, 3-4 שעות מכוסה בנייר אפייה ומעל נייר כסף. אחרי חצי שעה בלי כיסוי שיקבל צבע יפה.
בתאבון
משתמשת פורטי13 בינואר 2023 בשעה 13:01
כמה זמן הבשר היה בתנור? אף פעם לא יוצא לי רך😢נראה ממש טעים