☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1379341
משתמשת פורטי
3 בינואר 2023 בשעה 14:23
באיזה גיל הפסקתן לתת חלב אם ועברתן לתמ״ל?
הריון ולידה
💬
1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי
3 בינואר 2023 בשעה 14:48
ההמלצה של משרד הבריאות היא הנקה בלעדית עד גיל 6 חודשים לפחות (כלומר לא להתחיל תמל לפני זה). בפועל זה משתנה מאישה לאישה ותלוי בכל מיני דברים..
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
5 בינואר 2019 בשעה 19:44
המלצה לצלם ברית בנות אשמח לקבל המלצות על צלם סטילס לברית **באזור השרון או כאלו שמגיעים לאזור** ומה הטווח מחירים?? תודה ושבוע טוב!❤️
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
4 ביולי 2019 בשעה 08:38
בנות עזרהה שבוע 32 היי חייבת עזרה,אני שבוע 32 לא מפסיקה לחשוב על הלידה יש כאן מישהי שילדה לידה ראשונה בלי אפידורל? אני ממש חוששת לקחת אבל גם לא יודעת לצפות לכאבים שיהיו לי ולא יודעת אם אדע להתמודד איתם.. יש מישהי שהצליחה בלי אפידורל?
הריון ולידה
💬
12 תגובות
משתמשת פורטי
30 בינואר 2020 בשעה 17:42
מתי מספרים? היי התחלתי לעבודה חודש אחרי שנכנסתי להיריוןן היום אני י שבוע 11+6 ורק עכשיו סיימתי קורס הכשרה ... יש עובדים שמתלוצצים ואומרים את נראת בהיריון וככה והאמת שבליטת בטן יש לי אני מאוד רזה אז רואים עלי הכל מתי כדאי לי לספרר ואיך אני מספרת ומה אני אומרת ??
הריון ולידה
💬
15 תגובות
משתמשת פורטי
7 ביולי 2020 בשעה 18:55
מוצץ ביבס מי ממליצה? סתם טרנדי או באמת שווה? מתאים לניו בורן?
אמהות
💬
15 תגובות
משתמשת פורטי
18 בפברואר 2021 בשעה 19:21
מתוסכלת ומדוכאת כלכך.. לפני 4 חודשים עברתי הפלה, הריון ראשון זה שבר אותי לחלוטין ולקח לי כמה חודשים להחליט שאני מוכנה לנסות שוב ואז נקלטנו. הריון שני בתחושה של ״הפעם זה שלי״ אבל השתדלתי לא לפתח יותר מדי צפיות כי אני למודת נסיון. והינה שוב, כמעט שבוע 8 ואין עובר ההריון לא מתפתח שוב צריכים לסיים את ההריון ולהפיל. איך אפשר להרים את עצמי ולנסות שוב? כבר לא באלי כלום לא רוצה לעבור את זה שוב כולן סביבי בהריון. כל חודש מישהי אחרת מהחברו. או מהמשפחה מספרת שהיא בהריון וזה שובר לי את הלב.
הריון ולידה
💬
7 תגובות
👍
2 לייקים
משתמשת פורטי
28 במרץ 2021 בשעה 19:48
אכלתי כמות של מצות מטוגנות בבוקר והצרבות גמרו לי את החיים עד עכשיו אסור טאמס עשיתי שאלת רב מלפפון ירקות וסודה לא עזר מתחננת להמלצות טובות להעיף את ההרגשה 😩😩😩😩
הריון ולידה
💬
8 תגובות
👍
1 לייקים