☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1373755
משתמשת פורטי
29 בדצמבר 2022 בשעה 08:37
אחרי שמבשלים חזה הודו במים, אפשר לצרוב אותו עם תבלינים במחבת?
אמהות
💬
0 תגובות
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
4 ביוני 2018 בשעה 08:04
איך אתן בודקות את.הבטא.שלכן? כל כמה זמן? והאם זה רק דרך בדיקת דם? איך אתן בודקות את.הבטא.שלכן? כל כמה זמן? והאם זה רק דרך בדיקת דם?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
20 ביוני 2019 בשעה 06:16
באיזה שבוע יש הסיכון יורד ? ....
הריון ולידה
💬
13 תגובות
משתמשת פורטי
16 באוגוסט 2019 בשעה 12:35
לכל המאחרות... סיפור הלידה שלי😍 אז בשבוע 41 עשיתי טיפול רפלקסולוגי לעידוד לידה ובערב יצא לי הפקק הרירי והתחילו לי צירים מאוד לא סדירים ככה נמשך שבוע שבמהלכו היו לי לפעמים צירים כל 5-10 דקות.. מה אני יגיד לכן.. שינה לא הייתה לי. ב41+6 החלטתי שהגיעו מים עד נפש ואמרתי שלא מעניין אותי התינוקת הזאת יוצאת ממני היום!. נסענו ללניאדו ואמרו לי שאם אני רוצה יעשו לי זירוז אבל בנתיים יש צירים ויכול חהיות שיתפתח לבד היתי רק עם פתיחה של 1. אישפזו אותי ובנתיים היו לי צירים כל 5-10 דקות לא סדיר. עשיתי נשימות שלמדתי בהיפנוברת'יג שמאוד מאוד עזרו ומלא מקלחות חמות כל הלילה במחלקה. יום למחרת בשעה 15:00 באה מיילדת ואמרה שאני בפתיחה 3 ואפשר להיכנס לחדר לידה. עשיתי חוקן ומקלחת ולקחו אותי שאני כבק ממוטטת מכאב. תיכננתי לידה טבעית אבל עם צירים במשך שבוע כל כך הייתי גמורה שרק נכנסתי וביקשתי ישר אפידורל. הייתה לי מיילדת מדהימה שחיבקה אותי בהרדמה ועשתה לי דמיון מודרך כל הלידה וקומפרסים. זה נמשך 14 שעות!! למזלי לא הרגשתי כלום בזכות האפידורל. אחרי 12 שעות התחילו להגיד לי שרואים את הראש קצת. המשכתי עם לחיצות עד השעה ה13 ללידה שבה ביקשתי לנסות לא ללדת בשכיבה למרות האפידורל. המיילדת המדהימה שלי(מישהי אחרת, התחלפו כבר המשמרות) אמרנ שננסה לעמוד על 6. בעזרת בנזוגי ואחותי אשכרה הצלחתי!! בזמן שאני על 6 תוך כדי לחיצות התפרצו לי לחדר 5 רופאים שאמרו שיש ירידה בדופק לתינוקת וצריך לעשות ואקום. התחלתי לקבל התקף חרדה כי זה כל מה שפחדתי ממנו. מה גם שידעתי שעושים חתך בלידת ואקום. בקיצור אחותי פיקסה אותי ואמרה שאין ברירה ושכמה דקות התינוקת תהיה בחוץ. עצמתי את העניים כל הזמן הזה. ותוך 8 לחיצות התינוקת שלי היייתה עליי שכולנו שם בוכים מאושר. המיילדת שלי ידעה שאני בחרדה מחתך חיץ אז ממש שמרה עליי בזמן הואקום. קטני שלי יצאה בשבוע 42+1 במשקל 3360 ללא חתך אך עם 4 תפרים. ועכשיו חודש אחרי, החיים שלי השתנו לגמריי😍😍😍!!!
הריון ולידה
💬
4 תגובות
👍
2 לייקים
משתמשת פורטי
1 במרץ 2020 בשעה 09:15
חיסון גיל שנה עוד מעט לקטנה יש חיסון גיל שנה וממש הפחידו אותי לגביו... יש בנות שיכולות להמליץ?כדאי לא כדאי,ולמה?
אמהות
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
20 באפריל 2020 בשעה 14:10
אמאלהה הרגשתיי בעיטות 😻 שבוע 17+5 הרגשתי 3 בעיטות ברצף ובעלי גם הרגיש !!! לא סתם תזוזות אלא ממש בעיטות 😍 מרגשששש
הריון ולידה
💬
3 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
25 בנובמבר 2020 בשעה 20:27
בת חודשיים וחצי, בהתחלה הייתה מתוקה מאוד וישנה הרבה ורגועה...בשבועיים האחרןנים בוכה המון בלי הפסקה גם על הידיים בוכה אןכלת ישנה בןכה אוכלת ישנה ככה כל הזמן...בין אוכל ושינה ורק בוכה...ניסינו תרופות לגזים אבל זה לא נראה גזים כי זה התחיל רק בשבועיים האחרןנים...עדתה חיסון שבוע שעבר אבל האמת שזה התחיל קצת לפני..חשבתי שזה מהרוטה כי זה חיסון נגד שלשוליפ אז אולי כןאבת לה הרבה הבטן ונוח לה הרבה על תנוחת נמר על עץ...אבל עדיין בוכה פשוט ה מ ו ן ....מביאה אוכל מוצץ ידיים הכל..ופשוט בוכה..האבוסרד שהיא הייתה ממש רגועה עד לפני שבועיים בערך..לא יודעת אם פתחו עין שאמרו לי את זה כל הזמן כי זה פתאום התחיל....מוכר למישהי החוויה הזאת? מה זה יכול להיות? יציאות כל יום/יומיים תקינות עושה מקלחות חמות פעמיים ביום.. בוכה לי ממש עם דמעות הלב נשבר לי בבקשה עזרה אני גם מרדימה אם אני חושבת שעייפה אבל גם אז בןכהה אחרי דקה ככה לסירוגין כל רגע עד שכבר מתעייפת מהבכיי ןנרדמתת עזרה דחופה תועיל... תודה על כל מענה..
הריון ולידה
💬
2 תגובות