מתי מתחילים טעימות? ואיך זה הולך איך מתחילים ובאיזה כמויות?
הריון ולידה
💬4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי24 בדצמבר 2022 בשעה 10:56
המלצת משרד הבריאות מגיל חצי שנה.
מתחילים בירקות בודדים לדוגמה רק בטטה , קישוא , ואח״כ פירות כי יש בהם סוכר.
אח״כ אפשר שילובים ובדיקה של אלרגיות. לדוגמה אגס טחון עם כפית חמאת שקדים. ככה שלושה ימים.. ולשים לב אם יש רגישות.
להמנע כביכול מתבלינים ולהמשיך לשלב …
משתמשת פורטי24 בדצמבר 2022 בשעה 11:00
כמו שליאור רשמה, מתחילים מגיל חצי שנה.
אנחנו התחלנו בגיל חצי בדיוק, התחלנו מירקות
קישוא, בטטה, אבוקדו, תפוח אדמה, גזר וכאלה..בהתחלה היא בכלל לא התלהבה ולא רצתה (הייתי בלחץ קצת בגלל זה) הבאתי לה שבוע הפסקה וחזרנו לנסות, התחילה לאכול ונראה שאוהבת.
ועמה כבר מרק ירקות עם עוף ופירות (בננה, אגס, תפוח(
משתמשת פורטי24 בדצמבר 2022 בשעה 11:03
חשוב שתשימי לב גם לבשלות של הילד.
כשאת אוכלת הוא מושיט יד, פותח פה, נראה שרוצה גם.. זה מעיד שאפשר להתחיל בשלב .
משתמשת פורטי24 בדצמבר 2022 בשעה 11:57
מוסיפה למה שליאור כתבה- בשלות לאכילה כוללת גם החזקת ראש טובה ויכולת לשבת בכיסא בלי "לנזול" (לא צריך התיישבות עצמאית, מותר להושיב לפרקי זמן קצרים לצורך אכילה מגיל חצי שנה)