לבנה בהכנה ביתית אני מכינה בבית לבנה מיוגורט 6.5% שמגיע בכד.. האם מותר לאכילה בהריון?
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 באפריל 2018 בשעה 20:09
לא חשבתי על זה ואכלתי כמה פעמים לבנה בחוץ... עוקבת..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 באפריל 2018 בשעה 20:30
כל עוד היוגורט עבר פיסטור אז אין בעיה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באפריל 2018 בשעה 04:43
אז זהו...חשבתי שזה בטוח מפוסטר אם זה יוגורט של תנובה מהסופר אבל לא רשום בשום מקום שזה מחלב מפוסטר:thinking:
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באפריל 2018 בשעה 05:06
אז לא יודעת..לא הייתי לוקחת סיכון...:see_no_evil:

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך