☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1342671
משתמשת פורטי
1 בדצמבר 2022 בשעה 08:37
למה אסור מסאז בהריון? גם בהתחלה אסור? ממש בא לי.
הריון ולידה
💬
3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי
1 בדצמבר 2022 בשעה 08:40
יכול לעודד צירים.. אפשר אצל מעסה שמתמחה בעיסוי להריוניות, אבל רק אחרי השליש הראשון.
משתמשת פורטי
1 בדצמבר 2022 בשעה 08:47
אני שבוע 14 אסור לעשות? אפילו לא מקצועי סתם שבעלי יעשה לי חחחח
משתמשת פורטי
1 בדצמבר 2022 בשעה 08:49
אסור חח
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
10 בינואר 2020 בשעה 15:44
מבואסת ומודאגת אני כל כך מקפידה לא לאכול דברים אסורים עד עכשיו (שבוע 20) ומקודם פישלתי😔 הכנתי עוגת גבינה עם ביצים, כמובן עוגה אפויה כי אני יודעת שהביצים צריכות להתבשל, אבל מתוך הרגל ליקקתי את כל הקרם שנשאר בקערה של המיקסר ורק כשסיימתי נפל לי האסימון. עכשיו אני מבואסת על עצמי וגם מודאגת שלא יקרה משהו חלילה.
הריון ולידה
💬
11 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
2 ביולי 2020 בשעה 09:42
אוכל בת שלושה חודשים היי בננות, הבת שלי על הנקה מלאה אוכלת כל 3-4 שעות. היום אכלה ב7 בבוקר ומאז לא רוצה יותר 😳 קצת מתלוננת רוצה רק על הידיים, אין חום או משהו כזה אבל ממש מוזר לי שאני מציעה לה והיא לא רוצה ציצי ... השבוע נתתי לה בקבוק שאוב מפחדת שאולי התלהבה מהרעיון ולא בא לה יותר ???
מניקות באהבה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
22 בספטמבר 2020 בשעה 17:39
יש לי לפחות פעם בחודשיים כאבי שיינים של מווות 😓😓 נשאר לי עוד חודשיים עד הלידה שרדתי עד עכשיו בלי לטפל אני מאוד מפחדת מצילום בהריון טיפולי שייינים לא מזיז לי הפחד על העובר וכמה שהרופאים יגידו שאין סיכון כי הם שמים על הבטן תדבר הזה וזה מגן אני לא מאמינה !!!! אני מוכנה לסבול בשביל הילד שלייי אבל היום זה פשוט הורג אותי !!! אוףףף כבר לא יודעת איך להתמודד לגרר מים עם מלח כבר מזמן לא עוזר 😭😭😭😭 מישהי שאולי יודעת אם יש עוד משהו שעוזר ??
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
31 בדצמבר 2020 בשעה 07:14
קיבלתי מחזור אחרי החזרה שנייה אני מקיאה את החיים שלי פה כאילו אני בהריון מסוחררת וזה קרה לי גם חודש שעבר ! בדרך כלל זה לא קורה לי ולמה זה קורה לי 🤧
פוריות
💬
2 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
30 במרץ 2021 בשעה 19:40
היוש שאלה באיזה שבוע לקחתם את הריהוט לבית והתחלתם לסדר לבייבי הקטן ? מתלבטת ממש ובעלי בדיעה שרק אחרי הלידה אבל אין מצב שאני מסכימה לזה .
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
19 באפריל 2021 בשעה 08:18
בנות מה אתן עושות עם השיער בבטן?😞
הריון ולידה
💬
10 תגובות
👍
1 לייקים