היי איך אתן מאדות את הירקות לטעימות ? עוד לא התחלתי ואני לא יודעת מה אמורים לעשות
הריון ולידה
💬3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי29 בנובמבר 2022 בשעה 11:29
כן מכינים או באידוי או בבישול במים
לדוגמא: קישוא, מקלפים, חותכים כמה פרוסות, מניחים על שושנת אידוי (אני הייתי מאדה על מסננת של פסטה מעל מים רותחים) או בתוך מים רותחים.
מחכים שיתבשל (כ10-15 דק׳) ברגע שמזלג נכנס בקלות, מוצאים וטוחנים למחית חלקה ללא גושים, ניתן להוסיף מעט ממי הבישול.
בשלב זה אין טעם להמליח, הטעמים גם ככה חזקים עבור הבייבי, שרגיל לחלב מתוק בלבד.
את המחית ניתן להקפיא או לשמור במקרר עד 48 שעות.
את הירק שנותר עוטפים טוב בנייר נצמד ושומרים במקרר.