הכנתי עוגת גבינה בחושה .. שבעצם יש בה רק גבינה לבנה .. אפשרי להשאיר אותה על השיש? או שהיא צריכה מקרר?( לא נשמע לי טעים עוגה בחושה במקרר)
אוכלאוכל
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 באוקטובר 2022 בשעה 18:30
אני חושבת שעדיף שיהיה במקרר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 באוקטובר 2022 בשעה 18:43
יש הרבה עוגות שיש חלביות ולא פרווה שאני מכינה והן נשארות על השיש זה גם ככה מתחסל היום
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 באוקטובר 2022 בשעה 19:02
כן אבל אצלנו לא אוכלים הרבה עוגות והכנתי יחסית עוגה גדולה .. שככה זה בדוק לא יגמר באותו יום או יום אחרי. מה עושים?🥺

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך