תגידו לי את דעתכן. אני כבר חודשיים בחופשת לידה הודעתי על פיטורים למנהל שלי לפני כחודש בערך ואף אחת מהעובדות בצוות שלי לא טורחת לשאול לשלומי בכלל במהלך כל החופשת לידה. יש לציין שאני בחורה שלא עשתה להן רע אף פעם . ההפך אני אדם טוב אפשר לומר שנמנעת מלריב או להעליב או לשון הרע. עובדת שם כמעט שלוש שנים וממש התאכזבתי שזה היחס הבטחתי למנהל שאבוא בהמשך לבקר להפרד כמו שצריך. אבל ממש אין לי חשק בגלל זה.. הן ממורמרות ורכלניות אני מכירה אותן. מה כדאי לי לעשות לדעתכן?
💬24 תגובות👍1 לייקים

תגובות (24)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באוקטובר 2022 בשעה 00:04
סלם אני חושבת שמינימום כבוד זה לשאול לשלומי ולשלום הבן שלי לפחות פעם אחת. את יודעת עבדתי איתן 3 שנים והיינו ביחסים בסדר גמור. ויש עוד אחת שאפילו יותר מבסדר שתמיד עזרתי לה . ומה זה תעשי מה שנכון לך ? אני לא יודעת מה כדאי לעשות ולכן אני שואלת .
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באוקטובר 2022 בשעה 00:07
מבינה תתחושה שלך וזה לא יפה מצידם אין ספק אבל את זה לא הן וההיפך תראי להן שבאת להפרד יפה ואת עושה אתזה בשביל עצמך ואם מרגיש לך שזה כבד מידי בשבילך אז תוותרי על זה זה דעתי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באוקטובר 2022 בשעה 00:09
כשילדת הן בטח שלחו לך מזל טוב וכו לא?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באוקטובר 2022 בשעה 00:10
מאמ צודקת לגמרי גם בעלי אמר לי ככה. אבל מצד שני מרגישה איכס פיכס לבוא לשם ועוד עם הבן שלי אין לי מקום אחר לשים אותו וגם שיפתחו עליו עיניים לא מגיע להן איכס. מצד שני המנהל שלי מקסים וזה לא מכובד לא להפרד. אבל מצד שני לא בא לי . יש לך אולי איזה רעיון לתירוץ למה לא ללכת?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות