☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1262882
משתמשת פורטי
23 בספטמבר 2022 בשעה 08:30
בדיקת nipt מי עשתה והאם ממליצה? עשיתי שקיפות עורפית והכל יצא תקין ברוך ה'. האם יש צורך לבצע גם את הבדיקה הזאת? הרופא שלי אמר לי שהוא ממליץ.
מדברים על הכל
💬
2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי
23 בספטמבר 2022 בשעה 08:40
עשיתי אצל פרופסור שוחט. לא חייב לעשות אבל הרגיע אותי קצת
משתמשת פורטי
23 בספטמבר 2022 בשעה 08:46
אם את לא מתכננת לעשות מי שפיר אז אני גם ממליצה עשיתי גם אצל פרופסור שוחט
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
30 באוקטובר 2019 בשעה 10:10
חיסון גיל חודשיים בגיל 3 חודשים, אפשרי? היי בנות, כשהקטן שלי עשה את חיסון גיל חודש בטיפת חלב היא קבעה לו את החיסון של גיל חודשיים- בדיקת רופא גם.. כשהוא בדיוק יהיה בן 3 חודשים. - האם היא טעתה וזה בעייתי? או שזה בסדר? אשמח לתשובות ממי שמבינה בזה 🙏
אמהות
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
21 ביולי 2020 בשעה 15:13
חישוב תמ"ל איך מחשבים כמה אכל? לפי הכפיות נגיד 150 או לפי ביחד עם המים שקופץ ל160?
אמהות
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
27 ביולי 2020 בשעה 12:25
סקירה מוקדמת בשבוע 14 מוקדם מדי?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
24 באוגוסט 2020 בשעה 14:36
סיפור הלידה שלי🥰 אז המשוער היה ב14.8 בשבוע האחרון כבר הרגשתי את הסוף רציתי להגיע לרגע המיוחל ניסיתי הכל אבל הכל. כדור פיזיו,לחיצות בנקודות שמעודדות צירים. לגבי סקס-לא בא בחשבון בשלב כזה חח. והדבר האחרון שיכול להיות שעזר אחרי ייאוש זה ללכת על חול הים-הלכנו בשישי בשבת ילדתי.(בינינו אחרי 2 דק הליכה היה לי קשה וחזרנו הביתה). הסיפור התחיל בזה שלא היו צירים,לא הייתה ירידת מים, והםקק הרירי שכולן מצלמות לא מיהר להשתחרר לו.. היו הםרשות למהלך כל השבוע וה14.8 שום כלום. בשבת אחרי שבוע שלם שביום יום אני בקושי מרגישה תנועות ובערב חגיגה כאילו מינימום מוקי על המיקרופון(יש לציין שהלכתי בשבוע הזה למוקד נשים לוודא למה יש האטה בתנועות והכל תקין) אמרתי לבעלי "יש לנו 2 אופציות או לחכות ליום ראשון ללכת למוקד שוב למעקב כי כבר עברנו את המשוער ושוב לקבל תשובה של הכל תקין, או ללכת למיון ולקבל גם את אותה תשובה אבל אולי יציעו לזרז אנערף" #לאמיואשתבכלל. כמובן שבעלי אמר נחכה לראשון. על קוצים משכתי עד אחרה"צ. ב17 הגענו לבלינסון הרשנו לעצמנו להחנות על הכביש הראשי לעשות הליכה למיון בהכי שאנטי באנטי ובידיעה שבטח יחזירו אותנו. מגיעים מתחברין למוניטור ואז כל 5 דק ציר. בודקים פתיחה *3* צריך להכנס לחדר לידה.שוק של החיים. פתאום התחלתי להרגיש כל ציר-ישר אפידורל!!! עדיין המים לא ירדו-פקעו בפתיחה 9. בשעה 2 בלילה ילדתי את אלה המהממת שלי במשקל של 2900 בשבוע 40+2 האמת עבר זריז מבחינת קצב הפתיחות וגם בלחיצות. עכשיו פצועה כאובה וסופרת ימים שיעברו הכאבים.אבל מי מתלונן?! העיקר שיבר בשלום ובידיים מלאות. ולכן בנות אמליץ: לא להקשיב לדעה הרווחת בה צריך להגיע אחרי כל 5 דק ציר. היו שם לפחות 2 בנות שהגיעו עם כאבים והתפתח מהר ועד שהכניסו לחדר לידה פספסו אפידורל. בהצלחה להריוניות:)
הריון ולידה
💬
6 תגובות
👍
4 לייקים
משתמשת פורטי
14 באוקטובר 2020 בשעה 12:29
מהבוקר שקמתי מרגישה כמו כאבי מחזור וכאבי גב זה משהו שמלווה אותי כל היום ולא בא והולך בנוסף יש לי בחילות נוראיות🤦🏼♀️ שבוע 37 ואתמול הייתי אצל רופא נשים לביקורת ואמר הכל עוד סגור ונעול שם חח אז אין לי מושג מה זה
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
28 במרץ 2021 בשעה 18:11
עושה חיסון שני השבוע קצת מפחדת המלצות?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
👍
1 לייקים