עד כמה זה נורא שאכלתי ביצה רכה?
בישלתי את ביצה אבל הוצאתי מוקדם מידי והכל היה עוד קצת נוזלי בפנים.. 3 פעמים הכנתי ויצא ככה עד שהתיאשתי ואכלתי ככה.. יצאתי סתומה :cry:
הריון ולידה
💬2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי1 באפריל 2018 בשעה 21:44
לא נורא. אל תלכי את עצמך.. רוב הסיכויים שהחיידקים שהיו מתו כבר בבישול
משתמשת פורטי1 באפריל 2018 בשעה 21:58
לא קריטי, הסיכוי ל סלמונלה הוא ממש קטנטן, חוצמזה שזה סתם לא נעים, לא מתים מזה... זה כמו להיות קצת חולים ממה שהבנתי.
שמעתי על מלא הריוניות שאכלו כל ההריון ביצים רכות והכל היה בסדר :)