אשמח שתשתפו איך אתן מכינות בקבוק תמל איפה מרתיחות מים? משתמשות במסנן מים? מאחסנות בתרמוס? כמה זמן?ֶ איך היחסים בין מים קרים לחמים או שמשאירות בקבוק חם להאכלה הבאה שיתקרר? כמה הילד/ה אוכל? באיזה תמל משתמשות? תודה לעונות, חדשה בתחום😄
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בספטמבר 2022 בשעה 04:29
אז ככה... כשהייתי מכינה תמל: מטרנה גולד מרתיחה מים מינרלים בלילה בסיר בבוקר כשיתקרר מעבירה לקנקן את המים המצוננים הרתוחים. היחס שהייתי עושה (לאחר הרבה ניסויים) זה יחס של 30 הכוונה: רוצה להכין 180 אז שמה מים מצוננים 150 ומרתיחה בקומקום באותו רגע ומוסיפה עוד 30 סה"כ 180 ואז הטמפ' נעימה תבדקי גם על היד תעשי ניסיין לפני. כל כמות שהייתי רוצה להכין בסה"כ הייתי מפחיתה פחות 30 מ"ל שמה מצוננים ואת ה 30 הנותרים רותחים בלילה אותו דבר רק את המים הרותחים שמה בתרמוס שיהיה בשלוף מקווה שהייתי ברורה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בספטמבר 2022 בשעה 08:31
למה לא מינרלים? לא ברור לי...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בינואר 2023 בשעה 16:51
יש קומקום מיוחד שמיועד בדיוק לזה, ממליצה בחום לקנות

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך