
משתמשת פורטי4 בספטמבר 2022 בשעה 16:43
כשהכרתי את בן הזוג שלי (לפני כ 12 שנים) נחשפתי לבישולים של סבתא שלו שנולדה בעיראק, ומאז אני מכורה לבמיה שזה דבר שלא הכרתי ולא טעמתי לפני.
לפעמים חשבתי להכין בעצמי אבל ממש פחדתי שלא יצא טוב ואז יירד לי מבמיה לגמרי.
בשישי האחרון ישבתי עם סבתא של בן הזוג שלי והבנתי ממנה לפרטי פרטים איך מכינים את הבמיה בצורה הנכונה, לא קשה מדי ולא ג'לי מדי. והיום הכנתי לראשונה בחיי קציצות ברוטב במיה.
ויצא
מ ש ג ע !
אוכל

💬15 תגובות👍13 לייקים