☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1219715
משתמשת פורטי
16 באוגוסט 2022 בשעה 09:12
אני רעבההה🙄🙄🙄🙄
אמהות
💬
0 תגובות
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
4 ביוני 2018 בשעה 14:34
בדיקת שתן אחרי לידה אני צריכה לעשות בדיקת שתן אבל קיבלתי היום מחזור.. האם מותר לעשות את הבדיקה הזאת בזמן המחזור? (כי זה אומר שבשתן יהיה קצת דם)
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
4 באפריל 2019 בשעה 17:48
היי בנות שאלה בנוגע לכאבים בבטן הריון ראשון שבוע 33+4 .. אני מרגישה כאב במרכז הבטן בערך יד מעל הטבור..כאב שקורה כשאני בעמידה הרבה זמן או בישיבה הרבה זמן או קמה ממקום מסויים..כאב שאני לא מכירה...זה לא כואב ברמה קשה אבל כן מציק..מחר יש לי תור לרופא אבל אני קצת בלחץ יש למישהי מושג מה זה? למה זה דומה?
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
15 ביוני 2020 בשעה 17:54
תוצאות העמסת סוכר לא תקין ??😭
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
14 ביולי 2020 בשעה 05:57
מתחננת תרגיעו אותיייי אני בשבוע 8 פלוס אם בחילות מטורפות כבר יותר משבועיים אפילו הדקלקטין לא עוזר לי אתמול שחכתי לקחת את הכדורים של הבחילות והיום קמתי בבוקר בלי בחילות בלי תסמינים בלי שום כלום שזה מוזר לי ממש כי מיום להיום הכל היה גובר אצלי הכאבים בחזה הבחילות ההקאות ההרגשה הזאת של ההריון משהו לא הגיוניי זה קרה למישהי ביום בהיר בשבוע כזה הכל נעלם????
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
31 בדצמבר 2020 בשעה 17:54
היי בנות מתחילה לתת לבן שלי היום ביוגאיה בגלל כאבי בטן חזקים . הוא בן חודש ושבוע . הרוקח אמר לי לתת שלוש טיפות ורופא ילדים אמר לי חמש . כמה לדעתכן כדאי לתת ? אני מתלבטת למי להקשיב. כמה אתן נותנות ? מישהי יודעת ?
אמהות
💬
5 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
3 בפברואר 2021 בשעה 21:15
מרגישה את העוברית זזה ונותנת בעיטות בטוסיק, מרגישה אותה למטה. תקין? שבוע 23 מעניין איך זה נראה מבפנים
הריון ולידה
💬
3 תגובות