ריע רע בשתן !!!! היריון שני שבועות ראשונות עדיין אבל אני כבר יומים מריחה ריח חזקקקק בשתןןןן מגעיל כאילו נכנסת לאיזה שירותים ציבורי שימים לא נקווו ברמה כזאת !!!! ממה זה יכול להיות ולמה דווקא עכשיו אחרי ההיריון מציינת שלא מרגעשה כאבים או שריפה בשתן מישהי נתקלה בזה או מכירה את התופעה !!!!?
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 באוגוסט 2022 בשעה 13:29
יש מצב שחוש הריח שלך פשוט התחדד ????
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 באוגוסט 2022 בשעה 13:59
יכול להיות ממיליון סיבות יש כל מיני ריחות לשתן לדוגמה ריח כמו אצטון זה דווקא מבעיית סוכר ריח יותר מסריח זה יכול להיות ממאכל שאכלת מיליון סיבות אולי שתן מאוד מרוכז תשתי הרבה מים תראי אם אין שיפור תתייעצי עם רופא הכל ברוגע..

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

היי בנות אשמח לצומת ליבכן בבקשה🙏 אבל בלי תגובות מיותרות ! אני נשואה שלוש שנים וב"ה היה לנו ממש ממש טוב . זאת אומרת - אם רבים אז רבים ברוגע ומדברים כמו שצריך בלי צעקות והכל היה מסתדר . ב"ה זוגיות מהממת ! בשנה האחרונה מאז שהתינוק נולד הוא התהפך לגמרי .. אין לי כוח לפרט הכל אבל אני מנסה להגיע לנקודה כלשהי ולנסות להבין האם אני במקום לא טוב ואלה אולי נורות אזהרה .. או שאני סתם מגזימה ? זה התחיל בצעקות ואז בזריקת דברים בכל הבית של ממש והיה מעיר את הילד בבהלה והוא היה צורח. וכשהייתי אומרת לו להרגע הוא היה אומר זה באשמתך . אחרי זה זה המשיך לקללות - שרמוטה , זונה , לכי תזדייני ומקלל גם את אמא שלי . - וכמובן וכל זה אני מדברת איתו בנחת ולא צועקת עליו. עם הזמן שהתחלתי לענות לו ( לא בקללות או בצעקות ) ולעמוד על שלי בתור אישה עם כבוד הוא היה עוד יותר מתעצבן ועושה ממש בלאגן בבית . הוא היה ממש מתקרב אליי בעצבים והרגשתי שהוא מת לעשות לי משהו . אתמול בפעם הראשונה הוא העז לגעת בי .. לא יודעת עד כמה זמן נחשב לאלימות אבל הוא קילל אותי ממש ואמר לי זין עלייך עם האצבע שלו ואז דחף לי אותה בחוזקה ממש בפרצוף . מתחילה לפחד ממנו בזמן האחרון ולא יודעת אם אני סתם ככה או שזה נורמלי בשעת עצבים . הלכתי לישון בחדר עם הילד ונעלתי את עצמי כי היה בי איזשהו פחד שמשהו יכול לקרות .
מדברים על הכלמדברים על הכל
💬30 תגובות👍2 לייקים