קציצות!!! מבשלת כבר 20 שנה והעניין עם הקציצות חוזר כל פעם. כיריים אינדוקציה. מבשלת גם שעה וחצי ברוטב רותח והקציצות נשארות ורודות מבפנים. נראות לא מבושלות. אתמול טיגנתי את הקציצות להשחמה מ2 הצדדים ואז הכנסתי לרוטב ושוב ורודות מבפנים. תפוא וקישוא כבר נהיו עיסה מרוב שבושלו מדי והקציצות לא מוכנות איזה סיוט. מה אני עושה לא נכון? 😭😭
אוכלאוכל
💬14 תגובות

תגובות (14)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 באוגוסט 2022 בשעה 09:51
אוחי עבות מידי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 באוגוסט 2022 בשעה 09:52
זהו שמשטחת אותן כדי שיתבשלו טוב יותר ועדיין. כמה זמן את מבשלת קציצות? על איזו אש? כשפותחים קציצה היא לא ורודה בפנים?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 באוגוסט 2022 בשעה 09:55
אני מטגנת אותם לפני ומבשלת ברוטב בערך 40 דקות והן יוצאות מעולה. גם לי יש אינדוקציה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 באוגוסט 2022 בשעה 10:00
עד כמה זה ורוד? ורוד חיי ?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך