קציצות!!! מבשלת כבר 20 שנה והעניין עם הקציצות חוזר כל פעם. כיריים אינדוקציה. מבשלת גם שעה וחצי ברוטב רותח והקציצות נשארות ורודות מבפנים. נראות לא מבושלות. אתמול טיגנתי את הקציצות להשחמה מ2 הצדדים ואז הכנסתי לרוטב ושוב ורודות מבפנים. תפוא וקישוא כבר נהיו עיסה מרוב שבושלו מדי והקציצות לא מוכנות איזה סיוט. מה אני עושה לא נכון? 😭😭
במטבח עם מעייןבמטבח עם מעיין
💬1 תגובות👍1 לייקים

תגובות (1)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בדצמבר 2022 בשעה 04:01
תכניסי לתנור ל10 דק' רבע שעה בערך ואז תעבירי לסיר

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך