☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1203251
משתמשת פורטי
1 באוגוסט 2022 בשעה 17:25
מהסקירה המוקדמת עד לסקירה המאוחרת לא יוצא לראות שוב את העובר באותטרסאונד??
הריון ולידה
💬
1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי
1 באוגוסט 2022 בשעה 17:37
הרופאה שלי כן נתנה לי הפניה לעשות בין לבין כי היה חודש וחצי בין הסקירות
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
1 בפברואר 2018 בשעה 10:32
דימום בנות יקרות מי מכן קרה לה בתחילת ההריון דימום והכל היה תקין ? אני שבוע 9 ו4 ימים הריון ראשון היום בבוקר היה לי דימום רציני וכאבים נבהלתי בכיתי והייתי בטוחה שנפל הרופאה בדקה ותודה לאל העובר בסדר ויש דופק כרגע אמרה שאני באיום להפלה האם גם לכן קרה ? ואם כן האם היה הריון תקין ולידה?
הריון ולידה
💬
15 תגובות
משתמשת פורטי
28 ביוני 2018 בשעה 06:02
התייעצות דחופה אני נמצאת בשבוע 8+3 וסביר להניח שהתקררתי כי אני משתעלת ומאוד מנוזלת וכואב לי באזור הצלעות הבעיה היא שאני משתעלת יש לי דקירות באזור הבטן האם שווה ללכת להיבדק??
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
9 באפריל 2020 בשעה 10:08
מכה בבטן - שבוע 14 אתמול כשהפרדתי שמלה מקווה, הפעלתי קצת כוח כי איזה חוט נתקע שם ויצא שהעפתי את ראש הקולב ישר לבטן, די חזק. זה פגע לי ממש קרוב לפופיק. זה כואב רק במגע באזור. לא ממש יודעת אם יש לי סיבה לדאגה או מה לעשות, בטח בסיטואציית הסגר קורונה הנוכחית (מן הסתם מוקד לרפואה דחופה זה צורך רפואי, אבל קצת חוששת להיחשף לחיידקים ואנשים במרפאה עכשיו)
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
9 במאי 2020 בשעה 06:58
דקירות בבטן תחתונה דווקא בזמן מנוחה, אפילו בשינה, בצד שמאל קרוב למרכז, יש לי מאתמול כאב חד של חצי שניה, בא והולך. לפעמים נעלם לכמה שעות אבל הבוקר התעוררתי עם זה. ללכת להיבדק? יכול להיות שזו הרצועה העגולה?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
26 ביולי 2021 בשעה 14:24
היי בנות, מישהי מכירה חנות שאפשר למצוא בה כל מיני אקססוריז לחדר התינוק? (למשל כריות בצורת ענן, דובים, מנורות, קוביות עם אותיות, מדבקות לקיר…)
הריון ולידה
💬
25 תגובות
משתמשת פורטי
21 באוגוסט 2021 בשעה 16:29
איך מסתדרים עם תינוקת בת שנה ושבע חודשים ותינוק שנולד עוד חודש?🙁
הריון ולידה
💬
2 תגובות
👍
2 לייקים