☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1200874
משתמשת פורטי
30 ביולי 2022 בשעה 21:11
היי בנות מי נותנת את הסוג ברזל השה מגיל 4 חודשים עד חצי שנה לתינוק שלה????? הבנתי שעושה יותר טוב בבעיות עיכול ולא יהיו כאבי בטן..
הריון ולידה
💬
16 תגובות
תגובות (16)
משתמשת פורטי
30 ביולי 2022 בשעה 21:35
זה הכי טוב שיש
משתמשת פורטי
30 ביולי 2022 בשעה 21:58
אין על הויטמינים של אקו סאפ , מאווד איכותיים !!
משתמשת פורטי
30 ביולי 2022 בשעה 21:58
מי עוד??? המלצות ?? כמה טיפות אתן נותנות מיזה? והאם יותר טוב אחרי המקלחת של הבוקר או של הערב?
משתמשת פורטי
30 ביולי 2022 בשעה 22:29
120₪?
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
24 באפריל 2019 בשעה 17:42
משאבה של טוויגי מישהי השתמשה במשאבה חשמלית של טוויגי? בבקשה אם אפשר לקבל המלצות כי לא מוצאת חוות דעת ככ באינטרנט .. תודה (:
הריון ולידה
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
5 בנובמבר 2019 בשעה 06:19
סדר ונקיון הבית עם תינוק בן חודש וחצי בבית מרגישה שהבית על גלגלים כל הזמןןןןןןןן לא משנה כמה מסדרת שוטפת מכבסת איבדתי את זה 🤦 אמהות ( וחולות נקיון ) יקרות בבקשה תתנו טיפים 🙏
אמהות
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
22 במאי 2020 בשעה 04:57
סכסוך שכנים לא ככ קשור לפה אבל בכל מדיה אחרת השכנים יכולים לראות, לפני כמה שנים השכנים שצמודים אלינו החליטו לבנות תוספת לבית כמובן שחתמנו על האישורים שאנחנו מסכימים וכו׳ בזמן הבניה שלהם הם החריבו לנו את כל הגינה האחורית, ניחה שיהיה העיקר שבונים ושיהיה להם בשעה טובה, בזמן שניסנו לשקם את הגינה חזרה התחילו לצמוח מחדש העצי פיקוס שהיו צמודים לקיר הבית החדש שלהם, שהקבלן שלהם היה אמור להוציא אותם מהשורש וטען שהם לא מפרעים ופשוט קיצץ אותם אצלהם התחילה בעיית רטיבות לאחר חצי שנה שסיימו לבנות והאשימו את העצים האלה ואותנו וזה הגיע עד לבית משפט בקיצור בסופו של דבר השופט בא להגנתנו ובאישור קקל קרטנו את העצים האלה לגמריי, עכשיו הגינה האחורית מוזנחת ומלאה עשבייה החלטנו לשפץ אותה ולשים שם בריכת אינטקס ליד קיר הבית שלהם נבצעה בידוד ליתר ביטחון, אגב הם מתפסים לגג הבית שלהם וצופים בגינה שלנו, כל פעם מחפשים משהו חדש, אצלם את תהליך הקמת הבידוד נגד מים צמוד לקיר שלהם, כי על זה יהיה מונח דשא סינטטי בנוסף נקח גם לפי הצו בית משפט שאסור לנו לגדל ולהחזיק שום מקור מים מטר וחצי מהקיר שלהם, ומשום מה אני מפחדת שהם יעללו משהו חדש אם זה בתביעה הזויה נוספת או בפגיעה בגינה ובריכה, חושבת כם להתקין מצלמות בנוסף להכל בגינה האחורית, יש עוד איזה אמצעי ביטחון שהייתם ממלצים לי לנקוט בו לפני שמתחילים לשפץ ולשקם קצת את מראה הגינה? אגב המהנדס שהזמנו מטעמנו בזמן התביעה ההיא קבע שהבניה שלהם לא תקינה בכלל ואין להם שום בידוד בין הקיר הבית לאדמה וגם לא נעשה איטום עם חומר שחור, הוא חפר קצת ליד הקיר לעומק כידי לראות והמהנדס שלהם טוען שיש.
טפשת וצחוקים
💬
7 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
21 ביוני 2020 בשעה 10:34
נמאס לי מהקורונה ומהבכי דיי כמה אפשר לשמוע בכי כל היוםם? הקורונה דפקה לנו את החיים חד משמעית!! כבר 3 חודשים בבית ללא גן עם שני ילדים צמודים. הגדול (בן שנתיים) נהיה נודניק ואם אומרים לו לא מתחיל לצעוק ולהתבכיין וכל פעם שהקטנה (עוד מעט שנה) מתקרבת אליו מתחיל לבכות ולהרביץ לה. וכל פעם שמסבירה לו שאסור להרביץ לה ושזו אחותך רוצה לשחק איתך וכו' אין מי שיקשיב אחרי כמה שניות חוזר ומרביץ לה. דיי הראש מתפוצץ לי כבר מהבכי ללא סיבה. כבר 3 חודשים מרגישה שאני הולכת להשתגעע.
אמהות
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
17 באוקטובר 2020 בשעה 15:20
אשמח לעזרה ממי שיודעת🙏🏽 אני בחופשת לידה כרגע, אם אני רוצה להאריך לחצי שנה-8 חודשים מעבר ל3 וחצי חודשים שמגיע לנו. האם ניתן לצאת ולקבל שכר או חלק מהשכר בתקופה הזאת, איך זה עובד? תודה לעונות
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
23 בדצמבר 2020 בשעה 18:53
שיבא או איכילוב? אני גרה באמצע ומתלבטת 🤔
הריון ולידה
💬
5 תגובות