פעם ראשונה שעברתי מהבקבוקים המוכנים של הבי"ח לאוכל בבית. נוטרילון - והפעם הראשונה בואו נגיד ככה, הייתה מסורבלת. כל פיפס שנגע בשיש הורתח במים רותחים, הכנתי שני תרמוסים ללילה - אחד מים רותחים השני מים שהורתחו ונהיו פושרים. הלחץ שלי בשמיים לקראת הלילה איך מי וכמה שלא נדבר על השטיפה אחרי שסיים לאכול, שוב סבב של לחץ ומים רותחים וקערות ועניינים איך מורידים פאניקה? אני באמת משתדלת מפחדת שלא יהיה הגייני.
הריון ולידההריון ולידה
💬24 תגובות

תגובות (24)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 ביולי 2022 בשעה 21:29
דבר ראשון שתדעי שאת יכולה להרתיח ולחכות שיתקרר ולתת בטמפרטורת החדר וככה לא תתעסקי עם 2 בקבוקים אחד רוצח ואחד קר, זה ממש יקל עלייך. אגב גם החברות ממליצות לתת בטמפרטורת החדר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 ביולי 2022 בשעה 21:30
תקשיבי לי והחיים שלך ישתנו ! תקני את הקומקום בייבי קנדי הזכוכית משילב זה עולם !!! את מרתיחה אותו פעם ביום וזה שומר לך על הטמפ המדוייקת של התמל ואת לא מתעסקת עם הרתחות וכל זה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 ביולי 2022 בשעה 21:32
מיה כןןןןן בעלי אמר לי שמחר נלך לקנות. שמעתי עליו - ממליצה בטוח? לא מסוכן כאילו זה מים עומדים? ואז מה, שומר על טמפ' ולא צריך להרתיח לא כלום? רק בקבוק מים ותמל?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 ביולי 2022 בשעה 21:34
אני קניתי אותו ומרוצה ממנו אני פעם ביום מחליפה את המים כן את בוחרת את הטמפ למים וככה זה נשאר בדרכ הטמפ זה בין 36-40 מעלות וזהו זה פשוט שלמות

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך