
משתמשת פורטי28 ביולי 2022 בשעה 21:27
פעם ראשונה שעברתי מהבקבוקים המוכנים של הבי"ח לאוכל בבית.
נוטרילון - והפעם הראשונה בואו נגיד ככה, הייתה מסורבלת.
כל פיפס שנגע בשיש הורתח במים רותחים,
הכנתי שני תרמוסים ללילה - אחד מים רותחים השני מים שהורתחו ונהיו פושרים.
הלחץ שלי בשמיים לקראת הלילה איך מי וכמה
שלא נדבר על השטיפה אחרי שסיים לאכול, שוב סבב של לחץ ומים רותחים וקערות ועניינים
איך מורידים פאניקה? אני באמת משתדלת מפחדת שלא יהיה הגייני.
הריון ולידה

💬24 תגובות