☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1196466
משתמשת פורטי
26 ביולי 2022 בשעה 13:41
מה עושים עם בליעה של הפרנטל? כל פעם אני כמעט מקיאה כשבולעת. היום הלכתי לבדוק את התחליפים והם לא מכילים דברים דומים. לרופא לא היה פתרון. עצה מישהי?!
הריון ולידה
💬
4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי
26 ביולי 2022 בשעה 13:44
יש אבקה לאלטמן
משתמשת פורטי
26 ביולי 2022 בשעה 13:56
אני איתך בדיוק ככה מתגברת 😕
משתמשת פורטי
26 ביולי 2022 בשעה 14:01
למה יש מסטיקים יש אבקות
משתמשת פורטי
26 ביולי 2022 בשעה 14:07
תנסי את קוואנטום מולטי ויטמין של לייף עבר לי הכי הכי חלק ויש בו את כל מה שצריך תבדקי :)
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
23 בדצמבר 2017 בשעה 18:05
בדיקת חלבון עוברי? אני לא מבינה כלום בתוצאות האלה למישהי קרה שהיה כוכבית אדומה והפנו אותה ליעוץ גנטי ובסופ הכל היה בסדר?
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
5 במאי 2018 בשעה 19:47
קולוסטרום-נוזל טרום חלבי היי בנות, מתי התחיל לצאת לכן הנוזל השקוף-צהוב הזה (קולוסטרום) מהשדיים?
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
7 באוגוסט 2018 בשעה 11:50
התקצרות צוואר הרחם למשהי אישרו על זה שמירת הריון? אני שבוע 27+6, התחלתי זריקות פרוגסטרון של 500 לפני 3 שבועות, היום הייתה לי ביקורת ויש התקצרות ל25-21 .. הביקורת הייתה אצל טכנאית ומחר יש לי תור לרופא.. חושבות שהרופא ימליץ לי על שמירה? חושבות שביטוח לאומי יאשר את זה? העבודה שלי היא פיזית, אני לא מרימה או מתאמצת, אבל העבודה עצמה היא בהליכה ולכן יוצא שאני הולכת המון!!
הריון ולידה
💬
13 תגובות
משתמשת פורטי
4 בספטמבר 2018 בשעה 18:27
מכור לטרמפולינה תינוק בן חודש התרגל לטרמפולינה ונהיה ממש מכורררר הוא נרדם עליה וכשאני מעבירה אותו הוא מתעורר.. נרגע רק עליה.. מבחינתו להיות על הטרמפולינה ולא שנחזיק אותו.. הבנתי שלא טוב שיהיו על טרמפולינה מעל 20 דק. מה אני עושה??? טיפים יתקבלו בברכה!!
אמהות
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
7 בנובמבר 2018 בשעה 08:36
רציתי להגיד היי חודש וחצי אחרי הלידה.. רציתי להגיד שלום ושהתגעגעתי לפורום המקסים הזה ולבטן הגדולה. מאחלת לכולכן המשך הריון ולידה קלים ואפילו שלחלק מהנשים פה מאד קשה (לי בעצמי היה הריון לא פשוט בכלל עם כאבי גב שריתקו אותי למיטה בחודשים האחרונים) תנסו להסתכל על הכל בתור חוויה מטורפת, משהו שלא יחזור על עצמו (כל הריון הוא שונה). זרעתן זרע אהבה שגדל לחיים שלמים אצלכן בבטן, בקרוב ייצא שילוב צווח של שניכם לעולם ויילמד אתכם לאהוב כמו שלעולם לא חשבתן שתאהבו. בהצלחה לכולן, אוהבת אתכן ובעזרת השם עוד ניפגש כאן בעתיד :)
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
8 ביולי 2020 בשעה 13:19
שבוע 30 גם לכן יש הרגשה כאילו נתפס השריר באגן? במיוחד בשכיבה על צד מסוים. נ.ב : רשמית אני סובלת. נ.ב 2 : המצבי רוח חזרו ובגדול
הריון ולידה
💬
6 תגובות