☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1195629
משתמשת פורטי
25 ביולי 2022 בשעה 19:45
אם אני שונה בולגרית שהיא לא במים.. זה בסדר לאכילה? (מכורה קשות לבולגרית 😆)
הריון ולידה
💬
6 תגובות
תגובות (6)
משתמשת פורטי
25 ביולי 2022 בשעה 19:45
**קונה
משתמשת פורטי
25 ביולי 2022 בשעה 19:45
אני אכלתי
משתמשת פורטי
25 ביולי 2022 בשעה 20:08
את מדברת על בולגרית שאת קונה מהמעדנייה? כי אם כן אז אסור. עדיף שתקני את הסגורות מהמקררים ותאכלי רק ביום הפתיחה.
משתמשת פורטי
25 ביולי 2022 בשעה 20:09
תודה מאי! כן אני מדברת על המעדניה.. יודעת להגיד לי למה? כי הבנתי שאסור רק בגלל המים.. אז אם זה בלי, אז למה בעצם? 😊
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
10 בפברואר 2019 בשעה 20:09
שאלה על הנקה למי שמבינה התינוקי בן שבועיים על הנקה מלאה מרגישה כאילו שד אחד ריק מדי ואחד יותר מלא ויותר כיף לו לינוק ממנו ומהשני הוא מתאמץ ממש ... באמת שאבתי ממנו בקושי 30 מה אפשר לעשות כדי להגביר את הכמות?! לשאוב כל 3 שעות או לשאוב אחרי שסיים לינוק ?!
אמהות
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
14 בינואר 2020 בשעה 11:09
פוריות בנות אני מנסה להרות כשנה ,הזקיקים שלי עד לא מזמן היו תקינים ... לאחרונה נמצאו זקיקים קטנים ולא יעילים .. האם מישהי חוותה ממה זה נובע?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
26 במאי 2020 בשעה 14:01
חלווה שלום בנות, מאיזה גיל מותר לתת חלווה, הבת שלי בת שבעה חודשים רציתי לתת לה לטעום מה אומרות?
אמהות
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
22 באוקטובר 2020 בשעה 09:45
בנות האם מותר לאכול חומוס למריחה בהיריון??? אני מזמינה בגד עם שווארמה מהרעב חחח חייבת למרוח חומוס אפשר???
הריון ולידה
💬
14 תגובות
משתמשת פורטי
25 בנובמבר 2020 בשעה 08:52
יש כאן בנות שלא חיסנו את הילדים שלהם? מכל מה ששמעתי מאוד לחוצה, צריכה עזרה🙏🏻
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
12 ביוני 2021 בשעה 14:58
היי בנות אני צריכה עזרה!! הייתי עם הילדה בבריכה והיה שם מתנפחים, היא עלתה קפצה עד שהגיעה למתנפח אחד ופשוט נפלה וכנראה עיקמה את הרגל היא בכתה ממש ואז נרגעה מאז היא לא מצליחה לדרוך על הרגל היא ממש בוכה ברגע שעומדת אבל כשיושבת היא רגועה ולא כואב לה. כמובן שבדקו אותה עזרה ראשונה ואמרו לנו שזה לא נקע או שבר ברוך ה׳. השאלה שלי אם זה הגיוני שהיא לא מצליחה לדרוך על הרגל אם כדאי לקחת אותה בכל זאת למיון, ואם קרה למישהי כזה מקרה ???
הריון ולידה
💬
11 תגובות