אהובות איך מבשלים את ההודו נקבה למרק? מבשלת אותו בנפרד ואז מוסיפה את הירקות?
הריון ולידה
💬3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי25 ביולי 2022 בשעה 08:30
תבשלי בנפרד בסיר קטן ואת הירקות בנפרד ותטחני הכל ביחד רק בסוף
ההודו מוציא פשוט נוזלים שישתלטו על הטעם של הירקות, פחות טעים..
משתמשת פורטי25 ביולי 2022 בשעה 08:31
אני אישית שמה בציר ירקות שיוסיפו טעם אבל לא חתוכים, נגיד עלים של פטרוזיליה או סלרי בצל חצי חתוך וגזר והוסיף טעמים ועלי דפנה ופלפל אנגלי כלומר מה שלא יוכל אותם. ואז מסננת וחותכת את משאני כן רוצה לאכול במרק מוסיפה תבלינים ויוצא ציר ואם ירקות