כשמניקים את התינוקי, הציצי השני מטפטף תמיד? צריך את הבקבוק איסוף הזה או לא בהכרח יוצא חלב גם בצד השני? חבל לי להספיג את זה על רפידה אם אפשר להשתמש בזה אחכ.. ועוד שאלה- אם מניקים את התינוק אפשר בזמן הזה לשאוב בצד השני? ייעול זמנים 🤣
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 ביולי 2022 בשעה 07:44
בדרך כלל בהתחלה מטפטף יש כאלה שזה מסתדר להן ואחכ לא מטפטף או יוצא אבל רק ממש ממש קצת ויש כאלה שזה ממשיך. אם את משתמשת בבקבוק איסוף אז הבנתי שזה יגרום לזה שזה ימשיך הטיפטוף.. אם את רוצה לתת גם בבקבוק אז שווה באמת לאסוף. אם מניקים אפשר לשאוב, (זה אפילו מאוד יעיל, ההנקה גורמת לגירוי של השד השני) רק לקחת בחשבון שזה יגרום לייצור עודף של חלב ואז תהיי חייבת לשאוב כל פעם, אחרת זה יגרום לגודש. אפשר להחליט ששואבים בשעה קבועה ביום ואז רק בשעה הזו תהיי חייבת לשאוב כדי שלא יווצר גודש.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 ביולי 2022 בשעה 07:51
בטח שאפשר השתמש בזה. אני רציתי שזה יפסק, אז כל פעם שהתחיל לטפטף לחצתי בעדינות עם חיתול טטרה וזה הפסיק. אחרי זמן מסוים הכל התאזן והפסקתי לטפטף. בלידה השנייה קניתי כוס טפטופים - ולא היה לי כלום!!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 ביולי 2022 בשעה 07:57
מומלץ לשאוב! זה מוציא ממש הרבה חל