☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1187934
משתמשת פורטי
18 ביולי 2022 בשעה 19:03
עוד כמה שעות שבוע 17.. בחילה נוראית וכאבי בטן מפגרים הבטן שלי נפוכה לא נוח לי פשוט הכל מציק לי😪 לא מצליחה להירדם עכשיו אבל גמורנ מעייפות😅 מה עושים?
הריון ולידה
💬
0 תגובות
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
15 בספטמבר 2018 בשעה 15:02
דימום באף שבוע 11 זה נורמלי ?🙄
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
27 בספטמבר 2018 בשעה 14:28
נוטרילון?! או קומפורט בן שבוע אוכל נוטרילון ונהיה לי כל שעה וחצי רעב כדאי לעלות מינון של האוכל או פשוט הנוטרילון מימי מידי ולעבור לנוטריון קומפורט כי הבנתי שהקומפורט סמיך יותר ומשביע יותר זה נכון?
אמהות
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
31 באוקטובר 2019 בשעה 02:37
כאבים באגן בצד שמאל לאחר לידה היי בנות... אני 7 חודשים אחרי לידה ויש לי כאבים ממש מלאחר הלידה באגן שמאל בצד... כמו כאב תפוס. לפעמים הכאב מתגבר... רציתי לדעת אם מישה גם הרגישה משהו דומה ? אלו כאבים חזקים.. לפעמים פחות ולפעמים יותר..
אמהות
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
30 באפריל 2020 בשעה 12:13
בעיטות התחלתי להרגיש לפני שבוע את העוברית פעם ראשונה הרגשתי ממש בעיטות בלי סוף חזקות ממש כמה ימים ואז זה התחלש היום לא הרגשתי בכלל תקין שבוע 24
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
6 בדצמבר 2020 בשעה 10:02
ברזל... היי בנות צהריים טובים. ברזל אבקה של אלטמן שעבר התאריך לפני חודש.. מה אומרות?התאריך זה בגדר המלצה?או אמיתי? תודה
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
27 באפריל 2021 בשעה 11:07
היי בננות, התייעצות אם קרה לכן מקרה כזה.. הריון שני, שבוע 22, הייתי אתמול בסקירה מורחבת. בזמן הבדיקה כל מה שהרופא בדק אמר לי תקין, לב תקין, מח תקין, קיבה תקין בלה בלה בלה.. אמר לי בסיום הבדיקה שלך תקינה ואז אמרתי לו מה לא נראה את הפנים שלה? אז הוא ניסה הרבה זמן להוציא תמונה ברורה של פנים ואמר שהכל תקין בסופו של דבר רשם בהערות ״שהיה קושי בהדמיה עקב השמנה אך לא נצפה ממצא חריג״ עכשיו בואו כן אני יודעת שאני מלאה אבל לא עד כדי כך, גם כשניסה לראות את הפנים שלה הוא בכלל לחץ לי ממש על אזור העצמות ולא על השומנים זו לא פעם ראשונה שלי אצל הרופא הזה והוא באמת נחשב לתותח כשסיפרתי את זה לבעלי הוא אמר שזה נשמע הזוי כאילו שהוא מכסה את התחת שלו על משהו.. ואז התחלתי לאכול סרטים, מה דעתכן? קרה למישהי?
הריון ולידה
💬
6 תגובות
👍
1 לייקים