בנות יש לי שאלה.. לגבי אגס ותפוח אתן גם עושות בשיטת האידוי בסיר ואז טוחנות בבלנדר? או שאין צורך לבשל ואפשר ישר לבלנדר? (בן חצי שנה, נותנת בטעימון סיליקון)
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 ביולי 2022 בשעה 18:41
אין צורך לאדות לקלף, לחתוך ולוודא שאען גרעינים, לטחון ואם ניראה לך שסמיך מידי (לרוב לא כי יש בפירות נוזלים) תוסיפי קצת מים וזהו
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 ביולי 2022 בשעה 04:48
יאו אני בשוק ואני כבר שבוע וחצי שמה בסיר עם מים 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך