אכלתי כמה ביסים מפיצה עד שהבנתי שזה עם גבינת גורגונזולה.. נראה לכן שעשיתי נזק?
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות👍1 לייקים

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 ביולי 2022 בשעה 16:51
היא עברה אפייה לפי דעתי לא
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 ביולי 2022 בשעה 16:52
זה אחרי אפייה לא נראלי שי בעיה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 ביולי 2022 בשעה 17:01
לא. חס וחלילה! יש דברים שלא מומלצים מטעמי חיידקים. זה לא שאת אוכלת מזה וישר קורה נזק! יש גבינות שגם לאחר בישול הן לא מומלצות אז צריך לבדוק, אבל מפעם אחת לא קורה כלום
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 ביולי 2022 בשעה 17:02
כן הבנתי שגם אחרי אפיה היא לא מומלצת כי היא עם עובש.. נקווה לטוב בע״ה🤷🏻‍♀️

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך