☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1180447
משתמשת פורטי
11 ביולי 2022 בשעה 17:22
הי בנות סגרתי הפלגה של חמש ימים במנו ספנות משהי שהייתה ויכולה לתת חוות דעת? מפחדת מבחילות
אמהות
💬
11 תגובות
תגובות (11)
משתמשת פורטי
11 ביולי 2022 בשעה 17:35
באיזה שבוע תהי? אני אישית לא עושה את זה בהריון גם לא בחינם
משתמשת פורטי
11 ביולי 2022 בשעה 17:42
אני לא בהריון אמא לצמודים🙏🏻😂
משתמשת פורטי
11 ביולי 2022 בשעה 17:48
אני הייתי ממזמן. ממש כיף ולא נורא... אם לקחת את החדר בקומה גבוהה את בכלל לא תרגישי תזוזות.. בכל מקרה תיקחי איתך כדור נגד בחילות
משתמשת פורטי
11 ביולי 2022 בשעה 17:51
אה חחח אז תהני😂
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
12 באוגוסט 2018 בשעה 11:07
מותר? מותר לאכול? 🙏
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
15 באוגוסט 2018 בשעה 09:44
נגיף הזיקה- דחוףףףף לא מזמן חזרתי עם בעלי מחופשה באפריקה . משרד הבריאות סימן איזור זה כנושא נגיף הזיקה שעובר על ידי עקיצת יתושים הנושאים את הנגיף(לא ידעתי).מה שכן עקיצה מיתוש הנושא את הנגיף מסוכנת מאוד לנשים הרות או שרוצות להרות עקב גיעה במוח העובר ומומים. גיליתי בחזרה מהחופשה שאני בהריון. זאת אומרת שהייתי בהריון כבר בחופשה. ממש בתחילת הריון. מישהי שעברה בדיקה לנגיף או מכירה זוגות שנדבקו בזיקה? רק עוד חודש תהיה לי תשובה מהמעבדה בתל השומר לגילוי הנגיף.
הריון ולידה
💬
16 תגובות
משתמשת פורטי
27 באוגוסט 2018 בשעה 19:03
עושה לכן חשק! אם אין לך את זה ההרגשה שזהו חרב עלייך עולמך!, אבל כשהחשק בא הוא בא כל כך טוווב!!!! שוקו ויולואו (אני אישית מכורה ללבן אבל לא היה בסופר)
הריון ולידה
💬
11 תגובות
משתמשת פורטי
14 בדצמבר 2018 בשעה 11:37
בדיקה - שבוע 36 - מצורפת תמונה היי בנות . מישהי יודעת להגיד לי מה לעשות ? בתור הקודם לרופא , נתן לי את זה ואמר לי לעשות בשבוע 36 . מה לעשות ? למי למסור ?
הריון ולידה
💬
16 תגובות
משתמשת פורטי
1 ביולי 2019 בשעה 19:27
אנטי די היי בנות עשיתי העמסת סוכר וקיבלתי עכשוי תוצאות אני יודעת שבשבוע 28 צריך לעשות את החיסון של האנטי די אבל לפני צריך לעשות את הקומס הזה שזה ממה שהבנתי נוגדנים בקיצור קיבלתי עכשוי תוצאות ורשום שזה כולל את הקומס האם זה באמת ככה? אני לא צריכה לעשות עוד בדיקה לקומס?
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
4 באוגוסט 2019 בשעה 23:20
עזרהה היי אני וחמותי לא כלכך סובלות אחת תשניה וזה אחרי ריב שקיללה אותי ואת הבת הקטנה שלי עכשיו היינו בנתק שנה וגם בעלי וגם המשפחה שלו פתאום חזרנו לקשר חמותי היא רכלנית כל מה שמדברים איתה היא רצה לספר עם זה לחברות שלה או לילדים שלה בעלי סוג של משתף איתה פעולה מצד אחד אומר אני רק עם אישתי אבל מצד שני בכל זאת משתף אותה מה לעשות לשחרר ? אני אומרת מי שלא נמצא בחיים שלי לא מעוניינת לשתף אותו בחיים הפרטיים שלי .
זוגיות
💬
2 תגובות